Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η λιμνοδεξαμενή τελειώνει, η ταλαιπωρία όχι...

Οσονούπω τελειώνει... Η ταλαιπωρία συνεχίζεται!
Τελειώνει το έργο της λιμνοδεξαμενής Πανόρμου Σκοπέλου, αλλά η ταλαιπωρία ιδιοκτητών της περιοχής που τα κτήματά τους απαλλοτριώθηκαν για να γίνει το έργο δεν λέει να τελειώσει…

Τα χρήματα για την αποζημίωση, όσων έχουν ιδιοκτησίες στην περιοχή, έχουν κατατεθεί στο "Παρακαταθηκών και Δανείων" από το 2008, αλλά οι μισοί δεν τα έχουν πάρει, αφού, όπως μας είπαν σήμερα που βρεθήκαμε στην λιμνοδεξαμενή, έμπλεξαν με δικηγόρους και γραφειοκρατία.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο υπόλοιπο της ιδιοκτησίας τους δεν μπορούν να προσεγγίσουν για να την καθαρίσουν και να κλαδέψουν τις ελιές τους, αφού τα κτήματα έχουν κοπεί στη μέση και έχει δημιουργηθεί μεταξύ ιδιοκτησίας και λιμνοδεξαμενής ένας γκρεμός 3 μέτρων.

Οι ιδιοκτήτες έχουν διαμαρτυρηθεί με...
επιστολή τους στο Δήμο Σκοπέλου γι΄ αυτή την κατάσταση, επισημαίνοντας και το πρόβλημα της πυρασφάλειας, αφού η περιοχή είναι πυκνή σε βλάστηση και σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν οχήματα και πυροσβέστες.

Η επιστολή των ιδιοκτητών έχει διαβιβαστεί από τον Δήμο Σκοπέλου στο υπουργείο Ανάπτυξης χωρίς να υπάρξει απάντηση μέχρι τώρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Διάβασα το άρθρο σας στην παρόμοια ανάρτηση στις 11 Μαρτίου 2010.
    Σχεδόν 4 χρόνια πέρασαν για να δούμε το έργο της λιμνοδεξαμενής να πλησιάζει στο τέλος του.

    Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτή η σιγουριά και τα πολλά και διάφορα "οσονούπω" τον έφαγαν τον τέως δήμαρχό σας... δηλαδή μόνος του πριόνισε το κλαδί που πάνω του καθόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.