Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Με χειροπέδες η ΕΡΤ..!

Η φωτογραφία της ημέρας από τη φωτογράφο της eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη / Η πόρτα της ΕΡΤ με χειροπέδες

5 σχόλια:

  1. Το '74 ήμουν επτά χρονών,παρ΄ όλο που ήμουν πολύ μικρή κατάλαβα ότι έγινε κάτι πολύ σημαντικό στη χώρα μου.Σήμερα ζούμε μια καλυμμένη Δικτατορία κάτω από ένα Πρόεδρο Δημοκρατίας, μια κοινοβουλευτική ομάδα και ένα λαό υπόδουλο με την δική του συναίνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι κάποιες λέξεις όπως δικτατορία να τις χρησιμοποιούμε με φειδώ..και όχι απερίσκεπτα κάθε λίγο και λιγάκι...

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι η δική σου άποψη και μάλιστα κρυμμένη πίσω από την ανωνυμία σου.Εγώ υπογράφω αυτά που γράφω και τα λέω με περισσή σκέψη και γνώση αυτών που διαδραματίζονται σε βάρος του Ελληνικού Λαού.Από τους πουλημένους στα ξένα συμφέροντα και από νυν και πρώην πολιτικούς που καταχράστηκαν εκατομμύρια ευρώ.Αν δεν είναι Δικτατορία, η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα,η διάλυση της παιδείας,της υγείας, οι κατασχέσεις περιουσιών, η εξαθλίωση των ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν τροφή στα σκουπίδια,τότε όλα αυτά, τι είναι;Μήπως, Δημοκρατία. Να την βράσω τέτοια Δημοκρατία,κατευθυνόμενη από μια Τρόικα και ένα ΔΝΤ.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΥΡΙΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑΤΟΥ.ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΧΩΡΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΑΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΤΕΡΩΣ ΣΚΟΠΟΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ.Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.-

      Διαγραφή
  2. η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
    Η ΕΘΝΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

    ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.