Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πανευρωπαϊκή (και πάλι) μάχη για την Σκόπελο

Πανευρωπαϊκή μάχη για τους αθλητές του Μάνου Βασιλείου και του   Κ-1 GYM , οι οποίοι μετέχουν με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδος στο Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, που φέτος γίνεται στην Ελλάδα στην Κεντρική Μακεδονία (Βέροια).

Για το Κ-1 GYM Σκοπέλου συμμετέχουν με την Εθνική οι Παντελής Παχής, Κατερίνα Παναγιωταρά, Μαριδάκης Αντώνιος και Μαρία Παπαδοπούλου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Φιλίππιο Στάδιο Βεροίας, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης. Συμμετέχουν πολλές χώρες απo την Ευρώπη, καθώς επίσης η Τουρκία και η Κύπρος.

Πρόγραμμα Αγώνων:
Παρασκευή 15/11 ζύγιση αθλητών - ενημέρωση προπονητών-τελετή έναρξης
Σαββάτο 16/11 Αγώνες του ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
Κυριακή 17/11 Αγώνες του ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, απονομές μεταλλίων  και τελετή λήξης των αγώνων

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στην αποστολή να γυρίσετε με τα μέταλλα .
    Γιατί όμως πέρσι Α.Ο.Σκοπέλου και φέτος Κ1G γιατί οι 300 άλλαξαν στρατόπεδο . Νομίζω κάποιοι πρέπει να μας διαφωτίσουν ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στα παιδιά τα δικά μας!!! Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.