Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δίνουν τα αποθεματικά των επικουρικών σε ιδιώτες

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι προθέσεις των κυβερνώντων για το μέλλον των Ταμείων. Η πλήρης απαξίωσή τους μέσω περικοπών σε παροχές και ο ισχυρός κλονισμός της εμπιστοσύνης των ασφαλισμένων στοχεύουν στην εκχώρηση ενός μεγάλου «κομματιού» της κοινωνικής ασφάλισης σε ιδιωτικά συμφέροντα με αντάλλαγμα τα αποθεματικά.

Με όχημα ένα συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και βασικό χορηγό ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία η κυβέρνηση ετοιμάζεται να τείνει χείρα σωτηρίας στην ιδιωτική ασφαλιστική αγορά…

Στο συνέδριο που θα λάβει χώρα μεθαύριο την τιμητική του θα έχει βέβαια ο υπουργός Γ. Βρούτσης. Ως τελευταίος υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης ετοιμάζεται να δώσει, βορά στις διαθέσεις των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, τα αποθεματικά των επικουρικών ταμείων…

Ο κ. Βρούτσης λοιπόν, υλοποιώντας τις μνημονιακές κατευθύνσεις των προκατόχων του Α. Λοβέρδου, Λ. Κατσέλη και Γ. Κουτρουμάνη αλλά και της πρωθύστερης Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, έρχεται να ρίξει την ταφόπλακα στην επικουρική ασφάλιση και να ανοίξει τα… χωράφια της κοινωνικής ασφάλισης για αξιοποίησή τους από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ολα αυτά βέβαια πασπαλισμένα με την ανακοίνωση της παλιάς κυβερνητικής κατεύθυνσης για μετατροπή του ΙΚΑ στο μόνο ταμείο ασφάλισης μισθωτών!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τζώρτζη Ρούσσου στη σελίδα 50 της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.