Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου Σκοπέλου

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Προϊστάμενο ΔΔΕ Μαγνησίας κ. Γ. Δοδοντσάκη εστάλη μετά από απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκείου Σκοπέλου. Η επιστολή, η οποία κοινοποιείται στην Δ/ντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αβάθμιας και Ββάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Β. Ζιάκα, στην Δ/ντρια Λυκείου Σκοπέλου κα Κ. Κατσικογιάννη, στον Δ/ντη του Γυμνασίου Σκοπέλου κ. Φιλ. Λεμονή και στη Δ/νση Προσωπικού, Τμήμα Γ΄, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει ως εξής:
«Αξιότιμε κ. Δοδοντσάκη
Η Γενική Συνέλευση του Συλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, μεταξύ των άλλων αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε αρμόδιο την αγανάκτησή της για τις συνεχιζόμενες ελλείψεις διδακτικού προσωπικού τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο της Σκοπέλου. Θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι τον τρίτο μόλις μήνα του διδακτικού έτους έχουν χαθεί αμέτρητες διδακτικές ώρες σε βασικά μαθήματα, χωρίς να ενδιαφέρεται επί της ουσίας κανείς αρμόδιος. Το προσωπικό των σχολείων μας έχει γίνει "το γεφύρι της Άρτας" αφού ένας καθηγητής έρχεται και δύο φεύγουν!!
Επισημαίνει επίσης ότι το πρόβλημα δεν δημιουργείται μόνο από την γενική έλλειψη διδακτικού προσωπικού αλλά και από την κακή διαχείριση του υπάρχοντος εκ μέρους της υπηρεσίας σας.
Ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος και δηλώνει την αμετακίνητη απόφασή της να διεκδικήσουμε την επίλυσή του με όλα τα δυνατά μέσα.
Με εκτίμηση
Ευλαλία Ταλαδιανού
Πρόεδρος του Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.