Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Αλλαγές στα δρομολόγια από και προς Βόρειες Σποράδες

Mε το flying cat και
τον «Πρωτέα» από αύριο
Νέο πρόγραμμα δρομολογίων θα ακολουθήσει το πλοίο «Πρωτεύς» προς τις Βόρειες Σποράδες. Για τις ώρες αφιξαναχωρήσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.anes.gr ή να τηλεφωνήσετε στα πρακτορεία:
VIS TRAVEL ΒΟΛΟΣ - 2421031059
HLIOTROPIO ΣΚΙΑΘΟΣ - 2427022430
MADRO TRAVEL - 2424022940
ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - 2424022363
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ - 2424034335
ALONNISOS TRAVEL - 2424066000
Το «Εξπρές Σκιάθος»

Το «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ», θα μείνει εκτός γραμμής έως και τον ερχόμενο Ιούνιο 2014. Τη θέση του ως τότε, θα πάρει το «ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ», το οποίο όμως θα αρχίσει δρομολόγια από τα μέσα Δεκεμβρίου.

13 σχόλια:

  1. Αίσχος ! Επιστροφή στον μεσαίωνα ... Καιρός να ξεσηκωθούν και τα τρία νησιά των Σποράδων.Εμπρός λοιπόν πατριώτες, τι άλλο θέλουμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε φίλε, το κάψαμε το χαρτί των ξεσηκωμών. Τις κάναμε τότε που μας έκοβαν από τα 10 δρομολόγια το ένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΟΙΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ (17-18Μ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑ (ΠΕΥΚΙ Ή ΜΑΝΤΟΥΔΙ Ή ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ) ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα που μασ παιρνουν κ τα ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ

    ΜΑ Σ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΛΟΙΑ.




    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΑ 4.


    ΚΑΝΩ ΕΧΕΤΕ ???

    ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ HWS ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ (ΑΡΤΕΜΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι διακαώς ενδιαφερόμενοι για τα κοινά του Δήμου Σκοπέλου, ας ασχοληθούν και με το φλέγον θέμα των θαλασσίων μεταφορών.

    Ωραίες οι παρελάσεις , οι εορταστικές εκδηλώσεις οι δημόσιες προβολές, οι ημερίδες και οι συσκέψεις.

    Γι΄αυτά που μας καίνε; κουβέντα καμία;

    Στου κουφού την πόρτα ............ πάρε την πόρτα και φύγε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ τα έχεις μπλέξει φίλε μου και καλά θα κάνεις να τα ξεκαθαρίσεις μέσα στον εγκέφαλό σου...
      Τι δουλειά έχουν οι παρελάσεις, οι εκδηλώσεις κλπ με τα δρομολόγια;
      Δεν τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.

      Διαγραφή
    2. Η απάντησή σου είναι αποδεκτή μόνο από σένα.
      Κι ένα μικρό παιδί κατανοεί το σχόλιό μου.
      Ας εμπεδώσεις το περιεχόμενο του πρώτα και μετά εδώ είμαστε...................

      Διαγραφή
  7. Αυτά που κάποτε φάνταζαν απίθανα σήμερα γίνονται πραγματικότητα...και του χρόνου ίσως είναι ακόμη χειρότερα...ας δούμε τι γίνεται και σε άλλες γραμμές (όχι ως παρηγοριά ότι υπάρχουν και αλλού χειρότερα, οπότε εμείς είμαστε καλύτερα, αλλά για να δούμε την κατρακύλα του συτήματος) π.χ. η Χίος και η Μυτιλήνη εξυπηρετούνται με 4 δρομολόγια εβδομαδιαίως πλέον. Η HSW το μόνο που έδειξε ήταν να κάνει κινήσεις πανικού. Φέρνει πάνω το ΑΡΤΕΜΙΣ, το οποίο δεν μπορεί να πάρει φορτηγά και με συνεχείς καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Αν ακολουθούσε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, τώρα δε θα ήταν σε τέτοια θέση. Γιατί δεν έβγαζε τόσα χρόνια έκπτωση στο ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ?? Τελικά ζορίστηκε πολύ περισσότερο απ ότι περίμενε από τον ΠΡΩΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΥΦΤΕΛ

    .Η ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ?????

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ








    ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ .

    ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την πόλη έρχεσαι και στην κορφή κανέλα!!!

      Διαγραφή
  9. Τα 3 νησια αν δεν κανω λαθος,συμβαλουν με ενα αρκετα μεγαλο ποσο απο τα εσοδα του τουρισμου στον κρατικο κορβανα και το ΑΕΠ. Ανταποδοτικα απο τα εσοδα αυτα βλεπουμε συνεχως μειωση των αντιστοιχων παροχων του κρατους απο την κυβερνηση προς τουσ κατοικους-πολιτες.,των νησιων μας.Για να φτασουμε στη φετινη χρονια της μειωμενης τουριστικης κινησηςεχει προηγηθει η αδρανεια χρονων,των δημων και των τοπικων κοινωνιων για το τιμημα των ναυλων των ακτοπλοικων συγκοινωνιων..Με την καταργιση των επιδοτησεων των αγονων γραμμων οι εφοπλοιστες ,διαμορφωσαν το ναυλο οπως τους βολευει για να εχουν μεγαλυτερα κερδη .τα δρομολογια και οι προορισμοι ,οσο κοβουν χαρτι΄ για ενα μηνα ,εχει καλος, μετα οι ιθαγενοις ας πανε κολυμποντας,. Το πλοιο θα μπει αυτο το μηνα,οχι τον αλλο μηνα, οχι αυτη την εβδομαδα, την αλλη, την παρααλλη,του αγιου ........ανημερα. Ετσι υπαρχει ο σωστος σχεδιασμος, και προγραματισμος?Και γιατι να ερθει καποιος στα νησια μας,αφου πριν καλα καλα πατησειντο ποδι του στα νησια,τα μισα χρηματα του εχουν φυγει στα ναυλα.Και ναι ειναι υπερογκο το κοστος των μεταφορικων και με τα χρονιαεχει βρωμισει΄'' σαν ακριβος προορισμος και απαξιωνεται. Ειμαστε η΄' δεν ειμαστε πολιτες δευτερης κατηγοριας΄? Το χειμωνα μας δινετε η δυνατοτητα να ταξιδεψουμε η' πρεπει να φτασουμε στον προορισμο μας μεσω ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.