Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πλούσιο αθλητικό Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. ο Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο την όμάδα "Άνθιμός Γαζής" για το πρωτάθλημα του α' ομίλου, της β' κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Δύο ώρες αργότερα (8.30 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχή της Σκιάθου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και την Κυριακή στις 9.30 π.μ.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου καλούν τους φίλους των ομάδων να ενισχύσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειές τους.

Η efimerida sporades θα παρακολουθήσει τους αγώνες και θα σας μεταφέρει τον παλμό των αθλητικών γεγονότων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.