Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Στο Βελιγράδι ο κοινωνικός ποδηλάτης Κώστας Ντίνας

Θα διασχίσει την Ευρώπη με το ποδήλατο από την Αγγλία για να έρθει στο Βόλο, με σκοπό να γνωστοποιήσει και υποστηρίξει, την ύπαρξη και δράση του Ιατρείου Αλληλεγγύης του Βόλου.
Το Ιατρείο Αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας αναφέρει για τον Κώστα Ντίνα:

«Οι εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί του Ιατρείου Αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, καθώς και όλη η κοινωνία του Βόλου και πανελλαδικά, παρακολουθούν με θαυμασμό την υλοποίηση της κοινωνικής δράσης του Κώστα Ντίνα, να διασχίσει την Ευρώπη με το ποδήλατο από την Αγγλία για να έρθει στο Βόλο, με σκοπό να γνωστοποιήσει και υποστηρίξει, την ύπαρξη και δράση του Ιατρείου Αλληλεγγύης της πόλης μας.

Ο Κώστας ήδη βρίσκεται στο Βελιγράδι, διανύοντας ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής.
Κάθε ορθοπεταλιά του, εκτός από δύναμη, λεβεντιά και ψυχή, είναι ένα βήμα αποφασιστικό για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας προς την κατεύθυνση δημιουργίας δικτύου αλληλεγγύης για τις ευπαθείς ομάδες και όσους πλήττονται από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκληθεί τα τελευταία χρόνια, από την μνημονιακή νεοφιλελεύθερη καταιγίδα.  

Ενέργειες σαν αυτή του κοινωνικού ποδηλάτη Κώστα Ντίνα προσδίδουν στον απελπισμένο Έλληνα πολίτη αισιοδοξία, θάρρος και κουράγιο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Αισθάνεται ότι δεν είναι μόνος του στην κρίση.

Παρακολουθούμε συνεχώς την διαδρομή του, είμαστε δίπλα του, τον περιμένουμε, τον ευχαριστούμε».

Φωτό: http://www.left.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.