Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Άτυχη η νεαρή caretta caretta στη Σκόπελο

Δύσκολη επέμβαση "δείχνει" η ακτινογραφία
Νεαρή καρέτα (Caretta caretta) βρήκαν κολυμβητές στη παραλία του Νέου Κλήματος, η οποία κολυμπούσε με δυσκολία και αμέσως την έβγαλαν στην ακτή, ενώ ενημερώθηκαν η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου και ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ.

Το "εμβληματικό" είδος των ελληνικών θαλασσών λαίμαργο και άπειρο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, κατάπιε αγκίστρι από παραγάδι στην προσπάθεια του να βρει τροφή, το οποίο όπως φαίνεται στην ακτινογραφία είναι καρφωμένο βαθιά.

Αυτή την ώρα το η μικρή καρέτα βρίσκεται σε καλά χέρια, αφού την περίθαλψή της  έχουν αναλάβει οι κτηνίατροι της Σκοπέλου Νίκη Λεμονή και Δημήτρης Παπαϊωάννου από το VetCare, ενώ αύριο θα μεταφερθεί στο Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ για να της αφαιρεθεί το αγκίστρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.