Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σκόπελος / Επίδειξη ΜΜΑ από την ομάδα Κ-1 GYM

Επίδειξη Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων (kickboxing, kids kickboxing , brazilian jiu jitsu, MMA, grappling και Παγκρατίου) πραγματοποιήθηκε από το Κ-1 GYM στις Βόρειες Σποράδες και συγκεκριμένα στην Σκόπελο στο προπονητήριο της σχολής.
Η εκδήλωση, την οποία υποστήριξαν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και ο Δήμος Σκοπέλου είχε μεγάλη επιτυχία και μικροί και μεγάλοι ενημερώθηκαν για...
τα ανωτέρω αθλήματα, τόσο για την ιστορία τους όσο και αναλυτικά για τις τεχνικές και μεθόδους τους κατά τον αγώνα, παρόντος του Παναγιώτη Σώζου, επικεφαλής των σχολών Κ-1 GYM στην Αθήνα, καταξιωμένου αθλητή και προπονητή.

Ο Μάνος Βασιλείου, δάσκαλος του Κ-1 GYM στην Σκόπελο και προπονητής των παιδιών που έχουν φέρει στο νησί μας πολλά μετάλλια τοσο Πανελλήνια, όσο Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια, δήλωσε :
«Πολλά ευχαριστώ τόσο στον επικεφαλής της ομάδος μας Παναγιώτη Σώζο, όσο και σε όλα, ένα, ένα τα παιδιά που ήρθαν μαζί του στην Σκόπελο να στηρίξουν την δύσκολη προσπάθεια μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους φυσικοθεραπευτές της ομάδος μας Μάχη Κρεμμύδα και Νίκο Πλατιά καθώς και τον φωτογράφο Κώστα Ανδρέου που μας τίμησε με την παρουσία και την δουλειά του. Σας υποσχόμαστε πως στα Κ-1 GYM θα συνεχίσουμε να προάγουμε - προβάλουμε αθλητισμό και υγιεινούς τρόπους ζωής, θα συνεχίσουμε να φέρνουμε μετάλλια σε αυτήν την μικρή γωνιά του Αιγαίου.  Εκ βάθους καρδίας σε όλους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.