Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας "για τη συμπεριφορά του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Αντώνη Κεσμετζή"

Την έντονη διαμαρτυρία τους "για τη συμπεριφορά του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Αντώνη Κεσμετζή" απέναντί τους κάνουν λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Όραμα -Συνεργασία - Ανάπτυξη" Σταμάτης Περίσσης και ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Ξηντάρης με επιστολή τους στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες".
Η επιστολή έχει ως εξής:

«Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια της λειτουργίας
της ΔΕΥΑΣ και ΟΧΙ αυταρχικό τρόπο
διοίκησης, ο οποίος δεν εξυπηρετεί τον πολίτη»
δηλώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι
Σταμάτης Περίσσης και 'Αγγελος Ξηντάρης
«Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη συμπεριφορά του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Αντώνη Κεσμετζή απέναντι στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους Περίσση Σταμάτη και Ξηντάρη Άγγελο.

Όταν την Τετάρτη 27/8 ο κ. Ξηντάρης ζήτησε τα θέματα της έκτακτης συνεδρίασης της ΔΕΥΑΣ, τελευταία ημέρα της θητείας του κ. Μιχελή, τού αρνήθηκαν την επίδοση διότι έπρεπε, δήθεν, να κάνει αίτηση, κάτι που ΔΕΝ προβλέπεται πουθενά, ούτε από τον κώδικα, ούτε από τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ. 'Ισα - ίσα το αντίθετο, ο κώδικας προβλέπει πλήρη δυνατότητα ενημέρωσης και χωρίς κωλύματα (αφού η ΔΕΥΑΣ δημιουργήθηκε από τους πολίτες για να εξυπηρετεί τους πολίτες) των δημοτικών συμβούλων. Νομίσαμε ότι αυτό ήταν τυπικό και έτσι την...
άλλη ήμερα ο κ. Περίσσης έκανε γραπτή αίτηση να του παραχωρηθεί η πρόσκληση και τα συνοδευτικά έγγραφα. Με πολύ μεγάλη δυσκολία μας παρέδωσαν την πρόσκληση, όχι όμως και τα συνοδευτικά έγγραφα, λόγω φόρτου εργασίας.

Φυσικά καταλάβαμε ότι γινότανε προσπάθεια απόκρυψης των στοιχείων του συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ. Το καταγγείλαμε ανοιχτά χθες και γι' αυτό σήμερα δεν συνεδρίασε  το συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ.

Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια της λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ αυταρχικό τρόπο διοίκησης, ο οποίος δεν εξυπηρετεί τον πολίτη. Δηλώνουμε ότι θα υπερασπισθούμε από τη θέση της αντιπολίτευσης την άσκηση ελέγχου του Δήμου και των επιχειρήσεων και θα είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες και συμμέτοχοι σε ό,τι θετικό και δημιουργικό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΞΗΝΤΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.