Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου Σκιάθου

Εκδήλωση Μνήμης για την 70η επέτειο πυρπόλησης της νήσου Σκιάθου

Η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου και Δημάρχου Σκιάθου Δημητρίου Πρεβεζάνου θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30.

Σκιάθος / 23 Αυγούστου 1944
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκδήλωση Μνήμης για την 70η επέτειο πυρπόλησης της νήσου Σκιάθου από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής στις 23 Αυγούστου 1944 και θα γίνει αναφορά  στο ιστορικό της ημέρας από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολογιότατο Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σταματά.

Θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα Μνήμης στην ιστορική επέτειο από το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής «Τα Χάλκινα της Γουμένισσας».

Το πρωί της ίδιας μέρας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών και θα ακολουθήσει Δοξολογία για τη διάσωση του νησιού από την πυρπόληση του 1944.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.