Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου

Με επιτυχία λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά στη Σκόπελο Καταδυτικό Κέντρο, με την επωνυμία Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου. Ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετοί ξένοι αλλά και έλληνες επισκέπτες του νησιού. Οι καταδύσεις γίνονται σε διάφορα μέρη του νησιού είτε από καταδυτικά σκάφη, είτε απευθείας από παραλίες. Το εύρος των επιλογών είναι μεγάλο και αφορά, τόσο πιστοποιημένους δύτες, όσο και ανθρώπους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τις καταδύσεις και μάλιστα για όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά μέχρι και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καθώς και ΑΜΕΑ.

Για αυτούς που δεν έχουν ξαναζήσει την εμπειρία της κατάδυσης και το πώς είναι να αναπνέεις υποβρυχίως, προβλέπεται το εισαγωγικό προγραμμα (Discover Scuba Diving-DSD), το οποίο καταμετράται και σαν το πρώτο μάθημα του πρώτου διπλώματος, για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην εκπαίδευση.

Παρέχονται όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης μέχρι και την πρώτη επαγγελματική (Divemaster) από καλά καταρτισμένους εκπαιδευτές.

Το καταδυτικό Κέντρο θα μείνει ανοιχτό παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες του, μέχρι και τέλος Οκτωβρίου, ενώ προβλέπονται μεγαλύτερες εκπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με την καταδυτική δραστηριότητα και σε ημερομηνίες εκτός τουριστικής περιόδου.

Στοιχεία επικοινωνίας με το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου είναι:

sporadesdiving.gr
EM info@sporadesdiving.gr
FB SkopelosDiveCenter
T (+30) 6940 448000

Φωτό: ©  Αναστάσιος Κτίστης / Skopelos diving center

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.