Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Επεισοδιακή ορκωμοσία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αποχώρησαν οι αριστερές  παρατάξεις και ο Δήμαρχος Λάρισας

Ένταση και δακρυγόνα στη διάρκεια της χθεσινής ορκωμοσίας της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας με τους επικεφαλής των παρατάξεων Ηρώ Διώτη («Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία), Βαγγέλη Μπούτα («Λαϊκή Συσπείρωση), Στάθη Ντούρο («Αριστερή Παρέμβαση») και Νίκο Πουτσιάκα («Οικολογική Θεσσαλία») να αποχωρούν, καταγγέλοντας ταυτόχρονα τόσο την αστυνομία για τη χρήση χημικών και βίας που οδήγησε στον τραυματισμό πολιτών, όσο και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό επειδή επέτρεψε την παρουσία χρυσαυγιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

«Δημοκρατία» με γκλομπ και δακρυγόνα

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» έκαναν την παρακάτω δήλωση:


«Καταγγέλλουμε τη στάση της Αστυνομίας η οποία την ώρα που άφηνε χρυσαυγίτες που χαιρετούσαν ναζιστικά και κλωτσούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους εισερχόμενοι στον χώρο της ορκωμοσίας , απωθούσαν βίαια με δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και χτυπήματα γκλομπ, κόσμο που είχε έρθει να παρακολουθήσει την ορκωμοσία – μεταξύ αυτών και εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους.
Πολιτική ευθύνη έχει ο Περιφερειάρχης κ. Αγόραστος ο οποίος δεν περιφρούρησε την ομαλή διεξαγωγή της ορκωμοσίας, μιας διαδικασίας που όφειλε να είναι ανοιχτή στο λαό της Θεσσαλίας.
Κατόπιν αυτών αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε υπερασπιζόμενοι το δημοκρατικό χαρακτήρα του θεσμού και αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε το καθεστώς βίας και ακραίας καταστολής που εφαρμόστηκε έξω από τον χώρο της ορκωμοσίας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία»
Ηρώ Διώτη
Στέλιος Αναστασόπουλος
Γιώργος Σταμπουλής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.