Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Σκόπελος / Έκθεση ζωγραφικής στο "Αρχοντικό Βακράτσα"

Έκθεση ζωγραφικής και ψηφιδωτού της Βασιλικής Καλούτσα φιλοξενείται στο "Αρχοντικό Βακράτσα" στην Σκόπελο, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε από 10.00 - 13.30 και 19.00 - 22.15 μέχρι το Σάββατο 16 Αυγούστου.

Η εικαστικός Βασιλική Καλούτσα ζει και δημιουργεί στο Βόλο. Έχει σπουδάσει στην Αθήνα, στη σχολή της Αγγελικής Χατζημιχάλη "Ελληνικό Σπίτι", λαογραφία, παραδοσιακές τέχνες, μεταλλοπλαστική, ζωγραφική και αντιγραφή βυζαντινής αγιογραφίας με την διακεκριμένη ζωγράφο Ελένη Καραγιάννη.

Η δουλειά της αφορά κυρίως μικτές τεχνικές, όπου κυριαρχεί η μορφή του δέντρου, ως σύμβολο αναγέννησης, ζωής και δημιουργίας.

Έχει στο ενεργητικό της 14 ατομικές και 42 ομαδικές εκθέσεις, ενώ έργα της κοσμούν ιδιωτικές συλλογές σε Αμερική, Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρο.

Έργα της θα συναντήσετε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στην 311 Π.Μ. Νέας Αγχιάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.