Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

86 θέσεις στάθμευσης στο Παλιό Χωριό Αλοννήσου

Το έργο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 631.500 ευρώ
Στη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στον οικισμό της Χώρας Αλοννήσου προχωρά η περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με
τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη
Με απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το έργο με τίτλο «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στον οικισμό Χώρας Αλοννήσου » προϋπολογισμού 631.500 ευρώ.

Το έργο που υπάγεται στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Θεσσαλία» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και αποτελεί τμήμα του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ανάπτυξης της Νήσου Αλοννήσου (ΟΣΑΝ) . Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ κύριος του έργου και φορέας λειτουργίας είναι ο Δήμος Αλοννήσου.

Πρόκειται για έργο ανάπλασης που αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου χώρου στάθμευσης στην θέση «ΑΛΩΝΙΑ» πλησίον του νεκροταφείου στη Χώρα Αλοννήσου. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του γηπέδου με την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, ώστε ο χώρος να διαμορφωθεί σε τρία επίπεδα με αποτέλεσμα την δημιουργία 86 θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων. Επιπλέον προβλέπεται η κατασκευή όλων των αναγκαίων τεχνικών έργων αποχέτευσης όμβριων υδάτων και ηλεκτροφωτισμού. Το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στη διευκόλυνση των επισκεπτών, ενώ μέριμνα έχει ληφθεί για την εξασφάλιση των προβλεπόμενων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.