Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Θανάση Φαδάκη

Σκόπελος 29/08/2014

Τέσσερα χρόνια σχεδόν πέρασαν από την μέρα που οι δημότες του Νησιού μας με τίμησαν με την ψήφο τους. Ασθαίνομαι την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με τίμησαν, με αποτέλεσμα την εκλογή μου στο πλευρό του Γιώργου Μιχελή.  Στο διάστημα αυτό έκανα ό,τι μπορούσα για να ανταποκριθώ στο ρόλο μου. Πολλά θέματα προχώρησαν, ενώ κάποια άλλα έμειναν πίσω. Θεωρώ ότι το ισοζύγιο των επιτυχιών σε σχέση με τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθυστερήσεις είναι ξεκάθαρα θετικό και είμαι περήφανος για αυτό.

Παράλληλα εκτιμώ ότι δεν φοβήθηκα ποτέ να καταπιαστώ με όποια θέματα «έκαιγαν» και να μπω μπροστά με αποφάσεις, που μπορεί εκ πρώτης να φαίνονταν πολιτικάντικα λανθασμένες, αλλά έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι ήταν προπαντός δίκαιες και μακροπρόθεσμα πολιτικά ορθές. Για τις αποφάσεις αυτές λοιδορήθηκα έμμεσα και παραπολιτικά καθώς δεν μπορούσε κανένας να με κατηγορήσει ξεκάθαρα και με επιχειρήματα που αντέχουν σε πραγματική, ουσιαστική και δίκαιη κριτική.

Πιστεύω σε μια διοίκηση και μια Δημοτική αρχή που...
πρέπει να πορεύεται με διαφάνεια και καθαρότητα, σύμφωνα με τους Νόμους του Κράτους αλλά «ανεξάρτητα διαχειριστικά» από αυτό.

Δεσμεύομαι από την θέση του πολίτη πλέον ότι θα βοηθάω και θα εργάζομαι για το κοινό καλό και τα συμφέροντα του Δήμου και του Νησιού μας. 

Να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μιχελή που με «διάλεξε» για να αγωνιστούμε και να συνεργαστούμε σε πολλές φουρτούνες και πίστεψε σε μένα, τους συνεργάτες μου πολιτικούς και υπαλλήλους που μπήκαν μπροστά, υπερβάλλοντας εαυτούς, για να πετύχουμε τους στόχους για μια καλύτερη Σκόπελο, καλύτερη Δημοτική Αρχή, για μια καλύτερη Δ.Ε.Υ.Α.Σ. 

Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους από καρδιάς για την βοήθεια τους και για όσα κάνουν για το Νησί. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι και τι προσφέρουν καθημερινά. 

Σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.