Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, "Διαμαντής Παλαιολόγος"

Περισσότεροι από 600 χορευτές και συνοδοί θα έρθουν στο νησί της Σκοπέλου για το «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, Διαμαντής Παλαιολόγος» στο οποίο θα συμμετάσχουν 17 χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και 3 χορευτικά συγκροτήματα από το νησί της Σκοπέλου και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Ανοιχτό Θέατρο Σκοπέλου, στις 23, 24 και 25 Αυγούστου, με ελεύθερη είσοδο.

Οι χορευτές και συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ολόκληρο το νησί της Σκοπέλου, αφού έχει προγραμματιστεί εκδρομή στη Γλώσσα και το Λουτράκι, ημερήσιο beach party στη Μηλιά, βόλτες και ξεναγήσεις στα λαογραφικά μουσεία και τους ντόπιους καλλιτέχνες.

Όπως αναφέρεται σε Δ.Τ. της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Πλέγμα":
Το «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, Διαμαντής Παλαιολόγος» διοργανώνεται από το Πλέγμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.  Το Πλέγμα είναι μια εταιρία αστική μη κερδοσκοπική και όχι ΜΚΟ, όπως άλλωστε ορίζει το καταστατικό της, είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν έχει χρηματοδοτηθεί από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.  Επίσης στόχος του είναι να δραστηριοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα, συνεπώς δεν είναι ανταγωνιστικό με κανένα πολιτιστικό φορέα του νησιού. Μόνο συνεργασίες μπορούν να προκύψουν με όλους τους τοπικούς φορείς εφόσον το επιθυμούν.  
Περισσότερες πληροφορίες στο www.dancefestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.