Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σκόπελος // Κάλεσμα για τη δημιουργία φιλοζωικού συλλόγου

Μια παρέα στη Σκόπελο με αγάπη προς τα ζώα πήρε την πρωτοβουλία να αναζητήσει φιλόζωους που μένουν στο νησί και που θα ήθελαν από κοινού να στήσουν ένα φιλοζωικό σωματείο. 
Στο κάλεσμά τους αναφέρουν:
«Η ευθύνη που έχουμε απέναντι στην κοινωνία που ζούμε και η αγάπη μας για τα ζώα μας υποχρεώνει να προβούμε στην ίδρυση ενός φιλοζωικού - πολιτιστικού συλλόγου στη Σκόπελο. Είναι ντροπή και αίσχος εν έτει 2014 να βλέπουμε εμείς και οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας αποκαρδιωτικές εικόνες που δεν εκφράζουν τον πολιτισμό μας.

Δυστυχώς για εμάς αυτή την εικόνα περνούν μαζί τους οι τουρίστες. Ζώα αδέσποτα που χρήζουν άμεσης βοήθειας, ζώα μόνιμα αλυσοδεμένα από την ημέρα που γεννήθηκαν, ζώα κακοποιημένα που έχουν για κατάλυμα βαρέλια και το καλοκαίρι ψήνονται, ενώ τον χειμώνα ξεπαγιάζουν. Χωρίς ιατρική περίθαλψη, χωρίς βιβλιάριο υγείας και τα λοιπά, όπως προβλέπει ο νόμος 4039/2012.

Αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Έτσι θα πάμε μπροστά;

Επειδή θεωρούμε ότι το πρόβλημα αυτό (αδέσποτα) αφορά όλους μας αποφασίσαμε, μια όμορφη παρεούλα συνειδητοποιημένων πολιτών, να δημιουργήσουμε έναν φιλοζωικό - πολιτιστικό σύλλογο στο νησί μας, που σκοπό θα έχει όλοι μαζί να σώσουμε τα ζώα.

Ζητούνται φίλοι για την ίδρυση του συλλόγου.

Πληροφορίες / επικοινωνία:

τηλ:6978158328
mail:nikos221188@gmail.com»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.