Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κ-1 GYM Σκοπέλου

Εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ και δυο προπονήσεις ΔΩΡΟ πριν την εγγραφή
Το εργοστάσιο παραγωγής πρωταθλητών της Σκοπέλου, ξεκίνησε και πάλι την λειτουργία του για την νέα μαχητική σεζόν μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν 2013-1014 όπου οι αθλητές του Μάνου Βασιλείου είχαν μεγάλες επιτυχίες και πάλι με αποκορύφωμα το Πανευρωπακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου. Σε αυτό οι αθλητές μας αγωνίσθηκαν κόντρα σε Ρώσους, Γερμανούς, Ιταλούς, Αζερμπαιτζανούς, Γάλλους  και άλλους αθλητές και ΌΛΟΙ κατέκτησαν Πανευρωπακό Μετάλλιο και καταξίωση. Συγκεκριμένα οι 5 αθλητές του Μάνου Βασιλείου κατέκτησαν 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια σε διαφορετικές κατηγορίες.

Η Μαρία Παπαδοπούλου που αναμένεται να
πρωταγωνιστήσει σε πανευρωπαϊκό
και παγκόσμιο πρωτάθλημα
Οι αθλητές του Μάνου Βασιλείου θα συνεχίσουν και φέτος τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τις χώρας μας, οι οποίες ξεκινούν πολύ νωρίς μιας και η Μαρία Παπαδοπούλου αγωνίζεται Πανευρωπαϊκά τον Οκτώβριο στη Σόγια της Βουλγαρίας και Παγκόσμια τον Νοέμβριο στη Μόσχα της Ρωσίας με την εθνική μας ομάδα.

Στο Κ-1 GYM Σκοπέλου λειτουργούν τμήματα Παιδικού kickboxing, πυγμαχίας και kickboxing ενηλίκων,  brazilian jiu jitsu Παγκρατίου και  MMA

Επίσης κάθε Δευτέρα, Tετάρτη και Παρασκευή στην σχολή λειτουργούν τμήματα Crossfit, μιας νέας προπονητικής μεθόδου που ξεκίνησε από την Αμερική και πλέον αναπτύσσεται ταχύτατα και στην Ελλάδα, η οποία συνδυάζει όλα όσα θα θέλαμε από μια προπόνηση (κάψιμο λίπους, αντοχή, δύναμη, μυϊκή μάζα) και  -το σημαντικότερο-απευθύνεται σε όλους τους τύπους ασκούμενου, από τους πιο αρχάριους μέχρι και τους πιο προχωρημένους

Στην σχολή Κ-1 GYM διδάσκει ο Μάνος Βασιλείου, Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος , διπλωματούχος  προπονητής απο την Γ.Γ.Α. , μαύρη ζώνη ΙΙ Dan kickboxing, προπονητής Παγκρατίου Αθλήματος, Πτυχιούχος προπονητής Πάλης-Μάχης Υποταγής (Grapplinh-MMA), μπλε ζώνη Brazilian Jiu Jitsu και πτυχιούχος προπονητής advanced personal training crossfit και trx.

Δευτέρα με Παρασκευή 017.00-20.30 ανοιχτά

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970 229 341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.