Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή Κώστα Αγοραστού στον υπουργό Οικονομικών

για να ενταχθεί η Π.Ε. Μαγνησίας και
Βορείων Σποράδων στη Β' κλιματική ζώνη

Να ενταχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στη Β’ κλιματική ζώνη, ζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χουρδούβελη. Η επιστολή αφορά την απόφαση του Υπουργείου για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: 

«Στην υπ΄αριθμ. Δ33 5037619 ΕΞ 2013 απόφαση με θέμα «Χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και καθορισμός του ύψους των δικαιούχων, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χορήγησης αυτού» και συγκεκριμένα στο άρθρο 3 αυτού, έχετε χωροθετήσει την Π.Ε Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων στην...
τρίτη κλιματική ζώνη ενώ οι υπόλοιπες τρείς Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανήκουν στην δεύτερη κλιματική ζώνη.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να διορθωθεί η αδικία αυτή διότι κλιματικά η Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με την όμορη Π.Ε. Λάρισας, συνεπώς οι ανάγκες που προκύπτουν στην κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης είναι ίδιες, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι του επιδόματος να μην καλύπτονται από την ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων που για την Γ΄ κλιματική  Ζώνη είναι τα μισά από τη Β΄ Ζώνη.


Γι΄ αυτό παρακαλούμε όπως χωροθετήσετε την Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στη δεύτερη κλιματική ζώνη με την απόφαση χορήγησης του επιδόματος για το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.