Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Έργα, μελέτες και δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Εγκρίσεις μελετών, τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.523.015,64 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Μεταξύ των οποίων και:

Αλόννησος

Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδού από θέση Προφ. Ηλία έως Γιάλια». Προϋπολογισμός έργου: 380.000,00 € (με ΦΠΑ).

Σκιάθος

Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας και έγκριση αποτελέσματος της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Βελτίωση οδοστρώματος στην περιοχή Τρούλος (από την επαρχιακή οδό έως τον ΧΥΤΑ)» Προϋπολογισμός έργου: 285.000,00€ (με ΦΠΑ).

Υποβολή τευχών δημοπράτησης για το έργο «Βελτίωση και στέγαση του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του δημοτικού σταδίου Σκιάθου». Προϋπολογισμός έργου 459.915,64 ευρώ

Σκόπελος

Υποβολή τευχών δημοπράτησης για το έργο «Σήμανση – πινακίδες πολιτιστικών και περιβαλλοντικών πληροφοριών στο Δήμο Σκοπέλου» », προϋπολογισμού 11.500,00€ (με ΦΠΑ).

 Έγκριση αποτελέσματος του διαγωνισμού  για την επιλογή αναδόχου μελετητή για την μελέτη : «Περιβαλλοντική  αδειοδότηση  για την αποκατάσταση κατολίσθησης στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου – Γλώσσας θέση Άγιοι Απόστολοι Ν. Σκοπέλου», Προϋπολογισμός: 5.000,00 € (με ΦΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.