Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα σύγχρονο ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σκοπέλου

Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο τύπου van 4x2, πλήρως εξοπλισμένο, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, αναβαθμίζοντας τις ανάγκες διακομιδής και επείγουσας προσονομειακής φροντίδας στο νησί.
Η παιδίατρος του Κ.Υ. Σκοπέλου εξηγεί στις «Βόρειες Σποράδες»
την χρησιμότητα του κάθε μηχανήματος
Η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» βρέθηκε σήμερα στο Κ.Υ. για να δει από κοντά το νέο ασθενοφόρο, να ακούσει την γνώμη των οδηγών, αλλά και της παιδιάτρου κας Μαρίας Τσάμπρα, η οποία είχε την καλοσύνη να μας "ξεναγήσει" στο εσωτερικό του.
Όπως διαπιστώσαμε πρόκειται για μία κινητή μονάδα, στην οποία ο γιατρός που συνοδεύει τον ασθενή μπορεί να κάνει καρδιογράφημα, μέτρηση οξυγόνου με το οξύμετρο, να χρησιμοποιήσει τον απινιδωτή σε περίπτωση ανακοπής και να σώσει μια ζωή, μπορεί να γίνει διασωλήνωση καθ΄οδόν, ενώ το όχημα έχει ακόμα ειδικό στρώμα για πολυτραυματία, "σανίδα" σταθεροποίησης για τραυματία, συσκευή αναρρόφησης, δύο φορεία, 4 φιάλες οξυγόνου κ.ά.

Καλώς μας ήρθε και αχρείαστο να είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.