Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη προπονήσεων της ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Α.Ο. Σκοπέλου ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων της ακαδημίας Ποδοσφαίρου, από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, με προπονητή τον ποδοσφαιριστή και πτυχιούχο του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, Λάμπρο Χριστίνη.

Οι εγγραφές για όλους τους ενδιαφερόμενους θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, με ταυτόχρονη καταβολή του αντιτίμου εγγραφής.

Ο χώρος στον οποίο θα διεξάγονται οι προπονήσεις θα είναι το ανοιχτό δημοτικό στάδιο Σκοπέλου καθώς και το κλειστό γυμναστήριο, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Συνολικά θα λειτουργήσουν τρία τμήματα ποδοσφαίρου: Δύο τμήματα δημοτικού και ένα τμήμα γυμνασίου. Μαθητές του Λυκείου θα μπορούν να ενσωματωθούν στην ομάδα ανδρών  ή στο τμήμα Γυμνασίου, ανάλογα με την κρίση του προπονητή.

Οι ώρες προπονήσεων είναι οι εξής:

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραπάνω διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

6944183919 (ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ)
6973053735 (ΧΡΥΣΟΦΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
6937733732 (ΧΡΙΣΤΙΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.