Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας ευχαριστεί...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει αλλά και συγχρόνως  να ευχαριστήσει, κάποιους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και  συνέβαλλαν είτε  στην προμήθεια και δωρεά του παρακάτω εξοπλισμού που τους υποδείξαμε, είτε με την οικονομική τους ενίσχυση για τις διάφορες ανάγκες του σχολείου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:
1. Την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "ΠΛΕΓΜΑ" και την οργανωτική επιτροπή του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Διαμαντής  Παλαιολόγος", για την ευγενική προσφορά απαραίτητων υλικών για την κάλυψη διαφόρων αναγκών του σχολείου. Συγκεκριμένα: Τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εγκατάσταση internet σε κάθε σχολική αίθουσα, πακέτα χαρτιού εκτύπωσης Α4, μπάλες ποδοσφαίρου. 
2. Τον Αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Νικόλαο Τριανταφύλλου, ο οποίος ανέλαβε τα έξοδα της εργασίας του τεχνικού για την εγκατάσταση του internet σε κάθε αίθουσα του σχολείου. 
3. Τον Διευθυντή του ναυτιλιακού τμήματος της εταιρείας HELLENIC SEAWAYS κ. Δημήτριο Παρασχάκη για τη δωρεά ενός φορητού υπολογιστή laptop. 
4. Τον πρώην Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Γεώργιο Μιχελή για την μεσολάβησή του στις τράπεζες Eurobank και Εθνική καθώς και στην εταιρεία πληροφορικής Mellon Technologies οι οποίες πρόσφεραν δωρεάν ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο σχολείο μας. 
5. Τον κ. Antony Askew για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου στην πραγματοποίηση της παράστασης Καραγκιόζη που έγινε το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού.
Με τις ενέργειες αυτές αποδεικνύεται το αίσθημα της αλληλεγγύης που διέπει τα μέλη της μικρής μας κοινωνίας και ταυτόχρονα περνάει το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου η οικονομική και πρωτίστως η ηθική κρίση αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου μας και την πρόοδο των κατοίκων του. Ευχόμαστε οι πράξεις αυτές να αποτελούν πάντα φωτεινό παράδειγμα μεταλαμπάδευσης της ιδέας της αλληλεγγύης και της προσφοράς.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.