Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αρχίζει η οδηγική χρονιά στη Σκιάθο

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ξεκινά  την οδηγική χρονιά το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ., από την Ιερά Μονή της Ευαγγελίστριας Σκιάθου. Παλιά και νέα μέλη της όμορφης αυτής παρέας αφού γνωριστούν θα παίξουν και θα δημιουργήσουν, στο προαύλιο της Ιεράς Μονής με τα στελέχη. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Εσπερινός και Αρτοκλασία για όλους τους προσκεκλημένους.

Αυτό το απόγευμα η οδηγική οικογένεια της Σκιάθου θα τιμήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο και νυν Ιεροδιάκονο π. Παντελεήμων Χούλη, που για 2 χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στο Τοπικό Συμβούλιο της Σκιάθου. Ακόμα θα γίνουν τελετές περάσματος και πετάγματος ώστε τα μέλη ανάλογα με την ηλικία τους να μπούνε στην ομάδα που ανήκουν.

Στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μπορεί ο καθένας να συμμετέχει ανεξάρτητα από την ηλικία, την θρησκεία ή την εθνικότητά του. Αρκεί να αγαπά τα παιδιά, τη ζωή στη φύση και να έχει διάθεση προσφοράς.  

Η παρέα του ΣΕΟ λειτουργεί μέσα σε ομάδες και στη Σκιάθο, όπου απασχολεί:
• παιδιά προνηπιακής ηλικίας σε δημιουργικά παιχνίδια κάθε Δευτέρα 17:00 - 18:00, 
• τα Αστέρια παιδιά Νηπιαγωγείου και Α΄Δημοτικού κάθε Τετάρτη 16:00-17:30, 
• τα Πουλιά  παιδιά Α΄ Δημοτικού - Ε΄Δημοτικού κάθε Σάββατο 12:00-14:00 και
• τους Ναυτοδηγούς παιδιά Στ΄ Δημοτικού έως Λύκειο κάθε Σάββατο 16:00 - 18:00. 

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές μην διστάσετε να έρθετε και σεις στη μεγάλη αυτή παρέα και να ζήσετε την μαγεία της προσφοράς μέσα από τα παιδικά χαμόγελα!

Καλή οδηγική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.