Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σκόπελος / Γνωστός ο δράστης της κακοποίησης σκύλου

Αυτόπτης μάρτυρας θα κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα
Επιστολή - παρέμβαση στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» έστειλε η κα Δέσποινα Πετροπούλου - Αθανασίου με αφορμή την δημοσίευση με τίτλο «Τραυμάτισαν σκύλο με φτυάρι» (κλικ). Η κα Πετροπούλου - Αθανασίου γράφει:
«Καλησπέρα ονομάζομαι Δέσποινα Πετροπούλου - Αθανασίου και διαβάζοντας στην εφημερίδα Βόρειες Σποράδες το άρθρο για την κακοποίηση του σκύλου καθώς και τα σχόλια που ακολούθησαν θεώρησα πως έπρεπε να παρέμβω.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιοκτήτρια του ΡΟΚΥ, γιατί πιστεύω ότι ιδιοκτήτες έχουν μόνο τα αντικείμενα και όχι τα έμψυχα όντα. Είμαι η κηδεμόνας ή όπως μου αρέσει να λέω η μαμά του ΡΟΚΥ. Ο ΡΟΚΥ ειναι ο σκύλος της φωτογραφίας που κακοποιήθηκε βάναυσα την 4/9/2014 επειδή ζευγάρωνε με την ΒΙΚΥ η οποία κακοποιήθηκε εξίσου βάναυσα συγχρόνως με τον ΡΟΚΥ. Βεβαίως και γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες αυτής της κακοποίησης. Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος θα καταθέσει όταν κληθεί από τον εισαγγελέα. Μέχρι τότε θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω την ανωνυμία του.

Οι δράστες δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιούν κάποιο ζώο. Ελπίζω ότι η δημοσίευση της κακοποίησης του ΡΟΚΥ θα αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις και θα θέσει στο περιθώριο αρρωστημένα άτομα τα οποία ξεσπούν το μίσος και την μιζέρια που κουβαλούν μέσα τους σε ό,τι απροστάτευτο και αδύναμο βρεθεί στο δρόμο τους. Θα σταματήσει ελπίζω και τον προπηλακισμό και τις απειλές εις βάρος όσων ατόμων τολμούν να καταγγείλουν τις βιαιότητες αυτές. 

Κλείνοντας αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον έγκριτο δημοσιογράφο που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα, καθώς επίσης και τους εξαίρετους κτηνιάτρους  του νησιού ΝΙΚΗ ΛΕΜΟΝΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ  για όλα όσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον ΡΟΚΥ και σ΄ εμάς κατ΄επέκταση, επί καθημερινής βάσης ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. 

Ευχαριστώ πολύ. 
Σκόπελος 22/9/14»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.