Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δράση καθαρισμού του βυθού με πρωτοβουλία του Καταδυτικού Κέντρου Σκοπέλου

Tο Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου με ευκαιρία την Παγκόσμια ημέρα Βυθών και παραλίας στις 20 Σεπτεμβρίου, θέλει να γνωστοποιήσει ότι προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία με την συμμετοχή τοπικών φορέων για την διενέργεια μίας δράσης καθαρισμού.
Να σημειώσουμε ότι: όλα τα καταδυτικά κέντρα της χώρας κάνουν συστηματικές προσπάθειες για καθαρισμό βυθών και ακτών. Τόσο οι βυθοί όσο και οι ακτές είναι επιβαρυμένες πάντα από την επέλαση των παραθεριστών, που φεύγοντας αφήνουν πίσω τους  στις παραλίες και στους βυθούς σακούλες, πλαστικά ποτήρια, τενεκεδάκια και ότι άλλο δεν μαζέψουν φεύγοντας, όπως και απο επιχειρήσεις που λειτουργούν στις παραλίες ή από σκάφη που επισκέπτονται τις παραλίες και τους μαγευτικούς ελληνικούς κόλπους. Πριν το καλοκαίρι οι βυθοί είναι πάντα πιο καθαροί από ότι μετά...»

Πρόθεση του Καταδυτικού Κέντρου Σκοπέλου, είναι διαχρονικά να δημιουργεί δράσεις καθαρισμού και προστασίας του βυθού της Σκοπέλου, σηματοδοτώντας την λειτουργία του όχι μόνο σαν μία στενή επιχειρηματική κίνηση, αλλά και αφορμή μίας καινούργιας σχέσης με την θάλασσα και τον βυθό της Σκοπέλου, παρακάμπτοντας την οπτική, ενός ακόμη φυσικού πόρου προς "αξιοποίηση-εκμετάλλευση", αναδεικνύοντας το μεγαλείο του φυσικού της πλούτου, μέσα από σχέση αλληλοσεβασμού, προσδίδοντας την θέση που της αξίζει.

Ποιά άλλη σχέση θα ταίριαζε, ειδικά στην χώρα που γέννησε τον Ποσειδώνα, τους Τρίτωνες, τις Γοργόνες, τις Νηρηίδες, τον Πρωτέα, τον Γλαύκο, την Αμφιτρίτη και τόσους άλλους υδάτινους θρύλους...

Περισσότερες πληροφορίες :
Skopelos Dive Center
PADI Recreational Facility S-24334
FB SkopelosDiveCenter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.