Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δυναμικό ξεκίνημα του "Α.Σ. Πεπάρηθος" για τη νέα σεζον

Για τα τμήματα Total Body Concept και Cardio Concept έναρξη 13 Οκτώβρη
τηλ. εγγραφών 6974943683
Ροδίου Μάγδα

Για τα τμήματα TAEKWONDO ITF και KICK BOXING
τηλ. εγγραφών 6942292953
Στέργιος Μαυροειδής

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πεπάρηθος ξεκίνησε δυναμικά και την φετινή σεζόν αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τα θέλω των ασκούμενων μικρών και μεγάλων, αρχάριων και προχωρημένων έχει διαμορφώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέργιος Μαυροειδής είναι υπεύθυνος των προγραμμάτων TAEKWONDO ITF και KICK BOXING. O ίδιος αθλητής αλλά και με πολυετή πείρα ως προπονητής μαχητικών αθλημάτων, έχει δημιουργήσει ένα παιδικό τμήμα TAEKWONDO το οποίο έχει ως στόχο να φέρει σε μια πρώτη επαφή το παιδί με το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και να καλλιεργήσει την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και το σεβασμό, που αποπνέει το συγκεκριμένο άθλημα.
Ακόμα προπονεί και τα τμήματα TAEKWONDO (αγωνιστικό) και KICK BOXING το οποίο απευθύνεται σε εφήβους αλλά και σε ενήλικες.

Όσον αφορά τα τμήματα του Fitness τα έχει αναλάβει η Ροδίου Μάγδα, απόφοιτη του τμήματος Φυσικής Αγωγής με κατεύθυνση Υγεία, Αναψυχή και Οργάνωση - Διοίκηση κλειστών χώρων, αλλά και με πλήθος σεμιναρίων από τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η ίδια έχει διαμορφώσει μία ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων αερόβιων αλλά και δυναμικών. Αυτά έχουν ως στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάσταση, την ενδυνάμωση των μυών, τη μείωση του σωματικού λίπους αλλά και συνολικά τη βελτίωση της εμφάνισης των αθλουμένων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στόχος είναι να γίνει η άσκηση τρόπος ζωής, χαρίζοντας ένα...
πιο όμορφο και υγιές σώμα αλλά και με οφέλη στην ευεξία, τη δύναμη και τη ψυχική ισορροπία.

Τα τμήματα που έχουν διαμορφωθεί είναι το Total Body Concept και το Cardio Concept.

Το Total Body Concept είναι μάθημα μυϊκής ενδυνάμωσης για ολόκληρο το σώμα με τη χρήση μπάλας, αλτήρων, ελαστικών αντιστάσεων και το βάρος του σώματος. Επιτυγχάνει αύξηση αερόβιας ικανότητας και ουσιαστική μυϊκή ενδυνάμωση. Το Cardio Concept περιλαμβάνει βασικά βήματα και συνδυασμοί σε υπέροχες χορογραφίες (Aerobic) που σαν στόχο έχουν την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας.

• Στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου λειτουργεί αίθουσα με όργανα γυμναστικής για την ενδυνάμωση των μελών του Συλλόγου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
5:30-6:30 TAEKWONDO ITF
6:30-7:30 Total Body Concept
7:30-8:30 Cardio Concept
8:30-9:30 Cardio Concept

ΤΡΙΤΗ
5:30-6:30 TAEKWONDO ITF
8:00-9:00 KICK BOXING

ΤΕΤΑΡΤΗ
6:00-7:00 Total Body Concept
7:00-8:00 Cardio Concept
8:00-9:00 Cardio Concept

ΠΕΜΠΤΗ
5:30-6:30 TAEKWONDO ITF
8:00-9:00 KICK BOXING

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
6:00-7:00 Total Body Concept
7:00-8:00 Cardio Concept
8:00-9:00 Cardio Concept

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.