Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Επιχειρηματικό ταξίδι Ρουμάνων πρακτόρων στη Σκόπελο

Η τουριστική έκθεση Ρουμανίας TTR BUCHAREST 2014 (Spring edition)  είχε μαγνητίσει το ενδιαφέρον της “Spyrou Hotels & Companies”, στην οποία και είχε συμμετάσχει. Μετά την πάροδο λίγων μηνών έφτασε η ώρα να ανταποκριθεί η σημαντική αυτή αγορά και για το νησί της Σκοπέλου.

Η Ρουμανική Τουριστική Αγορά παρουσιάζει  ενδιαφέρον, αφού η Ελλάδα έρχεται δεύτερη στις...
προτιμήσεις,  μετά την Τουρκία,  για  διακοπές με αεροπλάνο και πρώτη στις οδικές διακοπές.

Η Ρουμανία ως χώρα έχει έκταση  238.391 km2, πληθυσμό 22.215.000 κατοίκους,  251.000 δις. δολ. ΑΕΠ και 11.755 δολ.  ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα.

Οι προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις  για την Σκιάθο με αεροσκάφος των 138 θέσεων άρχισαν  στις 31/05/2014 και τερμάτισαν  στις 20/09/2014. Οι πτήσεις αυτές συνέδεαν απευθείας το Βουκουρέστι, την Κλουζ και την Τιμισοάρα με την Σκιάθο. Επίσης, υπήρξαν εβδομαδιαία δρομολόγια Ρουμανικού τουριστικού λεωφορείου από το Βουκουρέστι για το λιμάνι του Βόλου από τις αρχές Μάιου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η Aerotravel Lufthansa City Center, ένας από τους κυριάρχους τουριστικούς οργανισμούς της Ρουμανίας μέσω  υψηλόβαθμων στελεχών του  συνήψε συμφωνία συνεργασίας με τον ξενοδοχειακό Όμιλο “Spyrou Hotels & Companies” , τον τουριστικό οργανισμό “Lichas Travel”,  τον τουριστικό οργανισμό “Dolphin of Skopelos” και με μια σειρά, συνεργαζόμενων με αυτόν,  ξενοδοχείων και το “Hotel Dionyssos”.

Ο Mr. Gabriel Cristea (Executive Director) της Aerotravel Lufthansa City Center δήλωσε πως η μαγευτική Σκόπελος δεν μπορούσε να απουσιάσει από πρόγραμμα του και πως  θα υπάρξει εκτενές αφιέρωμα 40 σελίδων στο τουριστικό έντυπο για το 2015.
«Ευελπιστούμε πως πετύχουμε τον στόχο μας για την προσέλκυση αρκετών εκατοντάδων Ρουμάνων τουριστών στη Σκόπελο για το καλοκαίρι του 2015, μέσω των 3 πτήσεων που πραγματοποιούμε στη Σκιάθο κάθε εβδομάδα. Αγαπήσαμε την πανέμορφη Σκόπελο και ελπίζουμε να την διατηρήσετε καθαρή και καταπράσινη,  ενόσω οι Σκοπελίτες ξέρετε τι θα πει φιλοξενία»
δήλωσε κατά το Gala Dinner που οργανώθηκε προς τιμή τους στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” με την παρουσία του δημάρχου Σκοπέλου Χ. Βασιλούδη, τον οποίο και ευχαρίστησε ο Mr. Gabriel Cristea για την ξεχωριστή τιμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.