Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Πολωνών δημοσιογράφων στη Σκόπελο

Οκτώ έγκριτοι Πολωνοί δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ  πραγματοποίησαν ταξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο. Στην τριήμερη διαμονή τους στο νησί εντυπωσιαστήκαν τόσο από τις φυσικές ομορφιές όσο και από την πλούσια πολιτιστική δράση των κάτοικων του. Επισκέφτηκαν τις πλέον γνώστες παραλίες, με τους τόπους των κινηματογραφικών γυρισμάτων του “Mamma Mia” να έχουν αποσπάσει το πρώτιστο ενδιαφέρον και τη γραφική παλιά πόλη της Χώρας.
Φωτό από το επίσημο δείπνο στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa”
Κατά τη παραμονή τους οργανώθηκε  εκδήλωση και επίσημο δείπνο στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” το οποίο και θα συμμετέχει στο πρόγραμμα διαμονής των Πολωνών τουριστών στη Σκόπελο. Η επικεφαλής της δημοσιογραφικής αποστολής αναφέρθηκε στην πλούσια οικοτεχνική δράση των Σκοπελιτών και στη διατήρηση των παραδοσιακών τεχνών του νησιού όπως η κεραμική, η μαχαιροποιία, η μικροναυπηγική και προπάντων η διατήρηση και αναβίωση των γαστρονομικής  παράδοσης  του νησιού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν θεσμικοί παράγοντες του νησιού και ο δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης ενόσω το...
χορευτικό σχήμα γυναικών της Σκοπέλου, με τις παραδοσιακές στόφες τους, απέδωσε τοπικούς χορούς.

Η πρωτοβουλία και οργάνωση της επίσκεψης των δημοσιογράφων προήρθε από μεγάλο πολωνικό τουριστικό οργανισμό με έντονη παρουσία στην Κρήτη, Χαλκιδική, Κω, Ρόδο, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Πελοπόννησο και Ολυμπιακή Ριβιέρα. Με έτος έναρξης το 2015 θα πραγματοποιούν εβδομαδιαία προγράμματα για 119 συνολικά ημέρες στη Σκόπελο. Υπολογίζεται ότι θα υπάρξουν πάνω από 9.000 Πολωνοί τουρίστες, πελάτες του συγκεκριμένου Τουριστικού οργανισμού,  για την προσεχή τριετία, για την οποία ισχύει και η υπογραφείσα συμφωνία.

Η Πολωνία παρουσιάζει σημαντική οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ως  χώρα έχει  πληθυσμό 38.485.779,  685,594 δις. δολ. ΑΕΠ και 20.137 δολ.  ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.