Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιάννης Τζώρτζης για την Τουριστική Επιτροπή Σκοπέλου

Με αφορμή την πρόταση για συζήτηση του Άγγελου Ξηντάρη (κλικ) για συγκρότηση επιτροπής Τουρισμού στη Σκόπελο ο Γιάννης Τζώρτζης γράφει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:
Αγαπητέ κ. Ξηντάρη, διάβασα μετά της δέουσας προσοχής τις ευχές σας για το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων… και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την συγκρότηση τουριστικής επιτροπής Σκοπέλου. Βέβαια, όπως εσείς δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των ξενοδόχων και εγώ σαν απλός Σκοπελίτης (αλλά τουρίστας…!!! 100 % ) δεν συμφωνώ με τις δικές σας. Πρωτοβουλία δεν μπορεί να αναλάβουν ούτε οι ξενοδόχοι, ούτε τα… ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά ο Δήμος και μαζί με τον Δήμο οι Σκοπελίτες όπου και να βρίσκονται. Μιλάω με ουδετερότητα, γιατί ούτε δωμάτια έχω να νοικιάσω, ούτε ξενοδοχεία μερικών αστέρων έχω... 
Τουριστική επιτροπή για μένα… επιτροπή ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για ορισμένους…σημαίνει όλοι οι Σκοπελίτες μαζί να βοηθήσουμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό στο νησί μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια (εκτός από εφέτος) έπιασε πάτο, με την πραγματική έννοια της λέξης. 
Εσείς που ασχολείσθε με τον τουρισμό ελάτε σε επαφή με Έλληνες και ξένους που ζουν σαν τουρίστες στη Σκόπελο, το νησί αυτό που διάλεξαν να ζήσουν, να σας δώσουν τις ιδέες τους ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ

Υ.Γ.: Τουριστική επιτροπή είχαμε επί δημαρχίας  Ευαγ. Χανά και ήμασταν μια επιτροπή από έφηβους και χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον δουλεύαμε για την Σκόπελο, γιατί από τότε πιστεύαμε στο νησί μας.

Αναφέρω τα ονόματα της επιτροπής, γιατί οι νέοι πρέπει να μαθαίνουν,

ΤΑΚΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΗΛ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΣΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

ίσως υπήρχαν και άλλα παιδιά, αλλά αυτή την στιγμή μου διαφεύγουν τα ονόματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.