Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου / Ευκαιρία να ανακαλύψετε την κατάδυση με προσφορές για τα επόμενα τρία ΣΚ

Το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου (Skopelos diving Center) ανακοινώνει προσφορές για τα επόμενα τρία ΣΚ (13-14/9, 20-21/9, 27-28/9) που αφορούν σημαντικές εκπτώσεις για τα πρώτα μαθήματα ή για το πρώτο δίπλωμα Αυτοδύτη Ανοιχτής θαλάσσης. Λόγω της εποχής οι προσφορές αφορούν κυρίως του μόνιμους κάτοικους του νησιού, που θα ήθελαν να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν καλύτερα την ψυχαγωγία της αυτόνομης κατάδυσης. Η προσφορές αφορούν το:
Discover Scuba Diving (DSD)-Ανακαλύψτε την κατάδυση

Για αυτούς που δεν έχουν ξαναζήσει την εμπειρία της κατάδυσης και το πώς είναι να αναπνέεις υποβρυχίως, προβλέπεται το εισαγωγικό πρόγραμμα (Discover Scuba Diving-DSD), το οποίο καταμετράται και σαν το πρώτο μάθημα του πρώτου διπλώματος, για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην εκπαίδευση.

Ο σκοπός του προγράμματος "Ανακαλύψτε την κατάδυση" είναι να δώσουμε την ευκαιρία  στους μη διπλωματούχους αυτοδύτες να καταδυθούν πραγματικά με ασφάλεια στη θάλασσα με την πρώτη επίσκεψη. Στην αρχή γίνεται θεωρητικό μάθημα ½ ώρας και στη...
συνέχεια ακολουθεί κατάδυση με πλήρη εξοπλισμό και μέχρι βάθος έως και 10 m. για όση ώρα γίνονται και οι κανονικές ψυχαγωγικές καταδύσεις.

PADI Open Water Diver-Αυτοδύτης Ανοιχτής Θάλασσας

Είναι το πρώτο πιστοποιημένο δίπλωμα αυτοδύτη ανοιχτής θαλάσσης. Με ένα ολοκληρωμένο κύκλο θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων καθώς και εξετάσεων, λαμβάνεις το πρώτο δίπλωμα αυτοδύτη ανοιχτής θαλάσσης, που σου δίνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε, καταρχήν να καταδύεσαι αυτόνομα με ασφάλεια και επιπλέον την δυνατότητα να νοικιάζεις και να βουτάς με εξοπλισμό, στα περισσότερα καταδυτικά Κέντρα της Ελλάδας και του κόσμου.

Το PADI O.W.D.C. είναι το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κατάδυσης αρχαρίων στον κόσμο. Ως πτυχιούχος open water diver, το πιο διαδεδομένο και αναγνωρισμένο επίπεδο ερασιτέχνη αυτοδύτη στον κόσμο, έχεις τη δυνατότητα να καταδύεσαι με το ζευγάρι σου ελεύθερα χωρίς την παρουσία κάποιου επαγγελματία, μέχρι το βάθος των 18μ.

Συμφέρει να γίνετε παρέα 3 ατόμων και πάνω και να γίνετε αποδέκτες των μεγάλων εκπτώσεων αυτής της περιόδου.

Οι εκπτώσεις έχουν ως εξής:
-       25% έως 2 άτομα
-       35% για πάνω από 3 άτομα.

Ισχύει για τις προγραμματισμένες Καταδύσεις Γνωριμίας (με προεγγραφή) και για τα μαθήματα Αυτοδύτη Ανοιχτής Θάλασσας. Παρακάτω δίνετε το link για την προεγγραφή.
DSD pre-registration link / Σύνδεση Προ-εγγραφής για Κατάδυση Γνωριμίας:

Περισσότερες πληροφορίες :
Skopelos Dive Center
PADI Recreational Facility S-24334
FB SkopelosDiveCenter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.