Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σκόπελος // Έκκληση για βοήθεια

Αγαπητοί Συμπολίτες.

Ζητείται κατοικία εύκολης πρόσβασης για τον φίλο μας τον Γιώργο! Ο Γιώργος όπως γνωρίζουμε όλοι, έχει κινητικά προβλήματα, έχει οικονομικά προβλήματα μιας και τον κυνηγάει το τέρας της γραφειοκρατίας μήνες τώρα και είναι μόνος! 

Ο  Γιώργος φιλοξενήθηκε δωρεάν στο σπίτι που διαμένει για αρκετό διάστημα. Για προσωπικούς λόγους, η οικογένεια χρειάζεται το ακίνητο και γι΄ αυτό αναζητούμε νέο χωρο φιλοξενείας. 

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να βοηθήσουμε όλοι μαζί να βρεθεί μια κατοικία ανάλογη των αναγκών του. Κοντά στο κέντρο για να μην νοιώθει τόσο μόνος και να έχει εύκολη πρόσβαση. Μία κατοικία που να έχει θέρμανση, μπάνιο, κουζινάκι, να μην έχει σκαλιά και εκτός από μια κρεβατοκάμαρα, ένα σαλονάκι να έχει και έναν αποθηκευτικό χώρο προαιρετικά! Θα ήταν πραγματικά αξιέπαινο εάν...
αυτός ο χώρος θα μπορούσε να παραχωρηθεί  δωρεάν και να πληρώνονται οι λογαριασμοί από τον ίδιο και τους ανθρώπου που τον στηρίζουν τόσο χρόνια ή έστω με μικρό αντίτιμο.

Είναι σημαντικό τους καιρούς αυτούς που ζούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη καί ολοι μαζί μπορούμε.

Τηλέφωνα Επικοινωνιας: 

Μάχη Κλωνάρη 24240 22000

Πατέρας Ευάγγελος Κεχριώτης 6987093671

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.