Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μιά άλλη ματιά για τα "καταστροφικά" γεράκια

Υπάρχουν και μερικοί, δυστυχώς λίγοι, που δεν σκοτώνουν τα γεράκια, δεν τους κόβουν τα πόδια, δεν τα αιχμαλωτίζουν (κλικ) για παραδειγματισμό, αλλά τα επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον... ΄Ενας από αυτούς και ο Θανάσης Φαδάκης, ο οποίος είπε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:
«Ένας διαφορετικός μουσαφίρης τους τελευταίους μήνες "μας έκανε την τιμή" στο φτωχικό μας. Ακάλεστος γευμάτιζε κάθε τόσο λίγο λίγο χωρίς την άδεια μας. Το διαιτολόγιο του περιλάμβανε "γκουρμέ" μεζέδες από καναρίνια μέχρι κλωσόπουλα και βάλε… Στο μενού του μουσαφίρη όμως περιλαμβάνονται και άλλα τόσα και πιο πολλά, που είναι όμως "βλαβερά" ζωάκια για τον άνθρωπο και τις καλλιέργειες, όπως ποντικοί, φίδια κλπ. 
Αφού καταστρώσαμε το σχέδιο μας, μιας και φίλος μας κάθε τόσο ερχόταν ακάλεστος, αποφασίσαμε να τον παγιδεύσουμε και να τον "συνετίσουμε" με τον δικό μας τρόπο. 
Για την ιστορία ο φίλος μας επέστρεψε, αλλά δεν ξανάφαγε το βίος μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.