Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τουρνουά παλαιμάχων στα Τρίκαλα

Ανταπόκριση από τα Τρίκαλα
ΔΗΜ. ΚΟΧΥΛΗΣ
Oι παλαίμαχοι Α.Ο. Σκοπέλου και Α.Ο. Τρικάλων
σε αναμνηστική φωτογραφία
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 1 Απριλίου, στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου, τουρνουά παλαιμάχων με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Τρικάλων, Α.Ο. Σκοπέλου, Σοφάδων και Λαρισαϊκού.
Οι βετεράνοι του Α.Ο. Τρικάλων βράβευσαν τον Τρικαλινό
Δημ. Καραθανάση για την πολύτιμη βοήθεια που
τους παρέχει όταν επισκέπτονται τη Σκόπελο
Ο Γιώργος Κοχύλης παραλαμβάνει το βραβείο
εκ μέρους των παλαιμάχων της Σκοπέλου
Ο Μάριος Γιαννουράκος βραβεύει τον πρόεδρο
των βετεράνων Α.Ο. Τρικάλων
Νικήτρια ομάδα του τουρνουά, ήταν η διοργανώτρια Α.Ο. Τρίκαλα, η οποία νίκησε στον ημιτελικό με 1-0 τη Σκόπελο και στη συνέχεια στο μεγάλο τελικό με 2-0 τους Σοφάδες. Στον μικρό τελικό, η Σκόπελος επικράτησε του Λαρισαϊκού με 2-1 με τέρματα των Δεμίρη και Κοχύλη.
Ακολούθησε δεξίωση όπου το παρόν έδωσαν και οι τέσσερις αποστολές, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες απονομές και βραβεύσεις.
ΟΙ «ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ
ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟ
ΑΠΟ ΤΟ sportrikala.gr ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

6 σχόλια:

  1. Μπραβο στα παιδια τους αποκαλουμενους παλαιμαχους διοτι αν και οι νεολεοι επαιζαν με τετοια τακτικη και τετοιο φαιρ πλει θαταν αλλιως,συνχαρειτηρια σε ολα τα παιδια μολις εμαθα απο το μλοκ Β.Σ το γεγονος γυρισα στο 1992-93 τοτε που οι σημερινοι παλεμαχοι ηταν τα βαρεα κανονια.Αν και πολυ μακρια σας στελνω τις ευχεσμου για υγεια και οτι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο παιχταράς ο Γαρουφαλής γιατί δεν κατεβαίνει με τους Παλαίμαχους της Σκοπέλου ?????Που είσαι ρε Μανόλο να θυμηθούμε καμιά γκολάρα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μανώλη έπρεπε να κάνουν ένα αγώνα μόνο για εσένα και να σου δώσουν ένα χρυσό παπούτσι γιατί πάντα έβγαινες πρώτος σκόρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνούμε να βραβευτεί ο Μανόλο γιατί και τώρα να έπαιζε πάλι πρωτος σκόρερ θα ήταν και με διαφορά. Καλό θα ήταν να τιμήσουν και δυό άλλα άτομα που όταν ιδρύθηκε ο Α.Ο. Σκοπέλου το 1987 έπαιρναν τα δοκάρια στους ώμους τους να τα στήσουν για να γίνουν τα ματς. Είναι ο Δημήτρης Καραθανάσης και ο Μανώλης Μπελτζενίτης.
    Ευχαριστώ
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε τρανταφυλου εχετε δικιο διοτι ο Μητσος με τον Μανωλη εβαλαν μεγαλη πλατη στο να γινει αυτο που εγινε,οσο για τον Γαρουφαλη οταν οι πραξεις του μετα απο 15 χρονια ομιλουν τα λογια περισευουν,ημασταν πολυ τυχεροι που ειδαμε τον Μανολο να παιζει.Μανωλη μετα απο πολλα χρονια απο βαθος καρδιας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΕΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΛΤΖΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΗΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.