Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Για το εξεταστικό κέντρο Γλώσσας

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Ροδούλα Ζήση, προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Άννα Διαμαντοπούλου αναφορικά με τη λειτουργία εξεταστικού κέντρου των πανελληνίων εξετάσεων στη Γλώσσα Σκοπέλου.
Με την αναφορά της η κα Ζήση διαβίβασε στην αρμόδια Υπουργό και σχετικό υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Γλώσσας Σκοπέλου. Στο συγκεκριμένο υπόμνημα εκφράζεται η έκπληξη των κατοίκων για την αιφνίδια απόφαση...
να μην λειτουργήσει ως εξεταστικό κέντρο, για τις επικείμενες πανελλήνιες εξετάσεις, το Λύκειο στη Γλώσσα Σκοπέλου, παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα δημιουργήσει εύλογες αντιξοότητες για τους εξεταζόμενους μαθητές, καθώς το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου απέχει 35 χιλιόμετρα, μία διαδρομή με πολλές στροφές, την οποία τα μέσα μαζικής μεταφοράς καλύπτουν σε μία ώρα. Άλλωστε, υπογραμμίζεται ότι η απόσταση και η ακαταλληλότητα του δρόμου αποτέλεσαν τους λόγους που επέβαλλαν τη μη συνένωση των σχολείων του νησιού. Ως εκ τούτου, ζητείται από την αρμόδια Υπουργό να επανεξετάσει τη απόφαση κατάργησης του εξεταστικού κέντρου Γλώσσας Σκοπέλου, συμμεριζόμενη κυρίως την ταλαιπωρία στην οποία θα υποβληθούν οι μαθητές της περιοχής.

1 σχόλιο:

  1. Η Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας , έκανε καμία παρέμβαση άραγε πάνω σ΄ αυτό το φλέγον ζήτημα , που και πέρυσι αν δεν κάνω λάθος , είχε προκύψει? Ή νοιαζόμαστε μόνο για τις γλαστρούλες και τα λουλούδια και για τα υπόλοιπα ,΄αγρόν αγόραζε΄ ; Μέσα και παντού σε όλα , κύριοι και κυρίες πρέπει να βρίσκεστε. Και να τα επιλύετε , πριν ακόμη να προκύψουν. Το σωστότερο είναι να προλαβαίνουμε κι όχι να θεραπεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.