Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Σποράδες - Βιώσιμη Ανάπτυξη - Παράδοση

Το Ίδρυμα «Σποράδες - Βιώσιμη Ανάπτυξη - Παράδοση»* εύχεται στους κατοίκους των Σποράδων ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, και γρήγορα η πατρίδα μας να ξεπεράσει τις δύσκολες ώρες που περνά και να οδηγηθεί στην Πρόοδο.
* Το Ίδρυμα «Σποράδες - Βιώσιμη Ανάπτυξη - Παράδοση» (SIPF) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έχει έδρα τη Γλώσσα Σκοπέλου και δραστηριοποιείται σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Με επικεφαλής τον εμπνευστή και ιδρυτή, Θωμά Αμυγδαλίτση, μια ομάδα από ειδικούς επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, εργαζόμαστε εντατικά για τη ΔΙΑΣΩΣΗ της φύσης και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ των βιώσιμων και προοδευτικών στοιχείων της τοπικής παράδοσης.
Το Ίδρυμα Σποράδες στηρίζει...
τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με τεχνικές παραδοσιακές και σύγχρονες και τις θέτει στην υπηρεσία των επαγγελμάτων της Γης, της Θάλασσας και του εύθραυστου φυσικού περιβάλλοντος των Β. Σποράδων.
Όραμα
Όραμα μας είναι να προβάλουμε και να ενσωματώσομε στη σύγχρονη πραγματικότητα τα πολύτιμα απομεινάρια του τοπικού πολιτισμού, η ανάπτυξη των οποίων, στις παρούσες συνθήκες αποτελεί πρόταση ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΖΩΗΣ. Η πρόταση αυτή έχει να κάνει με την ΑΝΑΒΙΩΣΗ παραδοσιακών επαγγελμάτων που είναι και σήμερα αποδοτικά και εξελίξιμα, με την ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ της οικονομικής δραστηριότητας με τη φύση, με την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του φυσικού περιβάλλοντος και με την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της καθημερινής ζωής.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.