Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ληξιπρόθεσμες οφειλές...

Ληξιπρόθεσμες οφειλές παλαιοτέρων ετών προς τον ΟΤΕ, συνολικού ποσού 15.368 ευρώ, κλήθηκε να διακανονίσει ο Δήμος Σκοπέλου. Η πρόταση του Οργανισμού, την οποία απεδέχθη ο Δήμαρχος, ήταν 10 μηνιαίες άτοκες δόσεις. Το θέμα τέθηκε στην οικονομική επιτροπή του δήμου, η οποία το ενέκρινε ομόφωνα.
Και με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Δήμαρχος τον περασμένο Ιανουάριο: «Οι συνολικές απαιτήσεις του Δήμου είναι 950.000 ευρώ και οι οφειλές του Δήμου προς τρίτους είναι 3.150.000 εκτός από τα δάνεια. Αν έρθει και το επίδικο, τότε το χρέος εκτοξεύεται στα 4.000.000 ευρώ.»
Με λίγα λόγια για κάθε ευρώ που εισπράττει ο Δήμος, πρέπει να δίνει 3 και κάτι για τις οφειλές του.

3 σχόλια:

  1. Κυριε Δημαρχε κουραγιο καταλαβαινω τον αγωνα που κανετε για να διακπερεωσεται ολα τα τις οικονομιας του Δημου,αλλα επιτρεψτεμου να εχω μια απορια ? το 2006 η προηγουμενη δημοτικη αρχη κεντρικοτης συνθημα ηταν ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! τι μπορουσε δηλαδη να καταφεσωσει τον Δημο,αυτο μπορω να το κανω και εγω χωρις να εχω ιδιετεραις γραματικες γνωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και Μόνο εμείς μπορούμε να φεσώσουμε και την ΔΕΥΑΣ με δύο εκατομμύρια €υρό μέσα σε μία τετραετία . Άλλη μία άμα έβγαιναν θα τίναζαν τη μπάνκα στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα ίδια ισχύουν για την Ελλαδα συνολικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.