Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, σχολιάζει τη συνέντευξη του Δημάρχου

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Πάνος Μελαχροινάκης, σχολιάζοντας, κατά το μέρος που τον αφορά, τη συνέντευξη του Δημάρχου Σκοπέλου κ. Γιώργου Μιχελή στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες», μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ανέλαβα Πρόεδρος τον Ιούνιο του 2010. Λόγω των επικείμενων εκλογών και λόγω ηθικής τάξεως δεν μπορούσα να αναθέτω έργα. Επιπλέον έληγε η θητεία μου στις 31-12-10.
Ούτε το πρώτο τετράμηνο του 2011 μπορούσα να κάνω κάτι, αφού δεν ήμουν στις επιλογές του κ. Μιχελή, ούτε ήξερα ότι θα είμαι στη νέα λιμενική επιτροπή, που ορίστηκε στις 7-4-11.
Τέλος για το θέμα του καθαρισμού των λιμανιών Σκοπέλου και Λουτρακίου, η επίσημη απάντηση του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου προς τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων (για να απαντήσει με τη σειρά του σε ερωτώντες σχετικά βουλευτές του Νομού) είναι ότι:
Το Λιμενικό Ταμείο έχει 135.000 ευρώ, ο καθαρισμός (εκβάθυνση) δεν έγινε γιατί τον χειμώνα δεν δουλεύουν αυτά τα μηχανήματα και ότι το έργο θα υλοποιήσει η νέα λιμενική επιτροπή, ο πρόεδρος της οποίας εξελέγη, ως γνωστόν, στις 20-4-11.

11 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΜΟΣ Ο Κ. ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδή δέν ήσασταν κ. Μελαχροινάκη στις επιλογές του Δημάρχου, έπρεπε εσείς να σταυρώσετε τα χέρια? αυτά είναι εντελώς αστεία και το ξέρετε. Μόνο με την επιλογή σας απο τον Δήμαρχο γίνεστε δραστήριος? Το κοινό συμφέρον που λέτε συνέχεια δέν αρμόζει και στην δική σας περίπτωση? Όπως λοιπόν ήρθαν τα πράγματα τελικά δέν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο η επιθυμία του Δημάρχου. Άρα λοιπόν εσείς κακώς ήσασταν σε αναμονή και μαζί μ'εσάς ένα ολόκληρο νησί όσον αφορά το λιμάνι του.
    Καλή δουλειά λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα Πάνο!
    Σου σκάψανε το λάκο, πέσανε οι ίδιοι μέσα και θέλουν να βγουν και από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγω ηθικής τάξεως μπορούσατε να κάνετε διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που εκλεγήκατε πρόεδρος και γνωρίζετε καλά την κ.Γερακούδη (αφού ήθελε εσείς να είστε ο πρόεδρος του ΛΤΣ), να δούμε πόσο γρήγορα θα προωθήσει την εκβάθυνση των λιμανιών (γιατί εαν ενδιαφέρεται πραγματικά θα το τρέξει το θέμα και δεν θα δείξει την κωλυσιεργία του παρελθόντος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως εκβάθυνση του λιμανιού δεν μπορούσε να γίνει ούτε το καλοκαίρι του 2010 αλλά ούτε και μέσα στον χειμώνα. Σήμερα όμως θάπρεπε να δουλεύουν τα πλωτά. Αλλά βλέπετε η κα Γερακούδη ακόμη δεν εχει εγκρίνει τη νέα Λιμενική Επιτροπή......Ποιός λοιπόν θα κινήσει τις διαδικασίες; Να πάει ο Πάνος στη Λάρισα να πάρει χέρι χέρι την έγκριση. Αυτή είναι η λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ... ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ Κ. ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γίνεται με την έγκριση της νέας Λιμενικής Επιτροπής από τη Γερακούδη; Γιατί την καθυστερεί; Δεν της εξήγησαν οτι καθυστερεί συγχρόνως και η εκβάθυνση; Γιατί τέλος ο Πάνος, ο δικός της, δεν τρέχει να πάρει την έγκριση; Τον εκθέτει αυτή η καθυστέρηση και η αδράνειά του. Και κάτι τέτοιο δεν θα τόθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι σχέση έχει η έγκριση της νέας Λιμενικής Επιτροπής με το έργο της εκβάθυνσης και ποιος νόμος λέει ότι ο κ. Μελαχροινάκης δεν έχει δικαίωμα υπογραφής. Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσει την απόφαση την στιγμή που η ίδια τον διόρισε.Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν ξέρεις πως λειτουργεί η Δημόσια Διοίκηση, να ρωτήσεις να μάθεις, κ. 2 Μαϊου 10.48 ΜΜ.
    Οποιαδήποτε απόφαση παίρνουν οι Δήμοι και τα ΝΠΔΔ δεν είναι έγκυρη αν πρώτα δεν πάρει έγκριση από την Περιφέρεια. ΄Μέχρι αυτό το χαρτί να φτάσει στο Λιμενικό Ταμείο, ο Πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα υπογραφής. Και πρέπει να ξέρεις οτι ο Πάνος δεν διορίστηκε Πρόεδρος αλλά μέλος όπως και οι άλλοι πέντε. Πρόεδρος εκλέχτηκε και υπερίσχυσε του άλλου υποψήφιου. Μετά από τόσο καιρό ακόμα να το χωνέψεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ. ΗΡΘΕ Η ΕΓΚΡΙΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ . ΗΡΘΕ ΜΕ ΦΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.