Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οι μαθητές του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου στέλνουν πολύχρωμα μηνύματα

Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου σε συνεργασία με το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου επέλεξαν ένα μοναδικό τρόπο, για να δώσουν φως και χρώμα στους κάδους απορριμμάτων.
Η διευθύντρια κα Μάχη Ανδρέου, μαζί με την δασκάλα καλλιτεχνικών του σχολείου, τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μαθητές και...

με τη συμπαράσταση της κας Μάχης Παπαδαυίδ, δημοτικής συμβούλου και υπεύθυνης του γραφείου εθελοντισμού, ζωγραφίζουν κάδους απορριμμάτων δίνοντας ένα ξεχωριστό – χαρούμενο - πολύχρωμο μήνυμα στο νησί.
Οι κάδοι θα φθάνουν ανά δύο στο σχολείο και κάθε φορά διαφορετικές ομάδες μαθητών θα αναλαμβάνουν να τους φιλοτεχνήσουν. Σε κάθε κάδο θα γραφτούν τα ονόματα των παιδιών που τον ζωγράφισαν. Υπάρχει μια ιδέα ο καλύτερος να βραβευθεί.







3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κα ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    Νίκος Τριανταφύλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο Μάχη ... ακούραστη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.