Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Live η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σήμερα Τρίτη στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου. Αυτή την συνεδρίαση θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε, όσοι μένετε στη Σκόπελο, «ζωντανά» από την συχνότητα που βλέπετε το κανάλι της Βουλής.
Καλή αρχή...

8 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΠΟΙΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοτική αρχή κάνει πράξη της υποσχέσεις της το λυπηρό είναι οτι ούτε ένας από την αντιπολίτευση δεν το επισήμανε . Μπράβο σας ,δουλέψτε ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια και είναι μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ....ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν υπαρχει πολιτικη βουληση πολλα μπορουν να γινουν και οχι παντα με χρηματα.Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο πολυ καλο!Αρχιζει να μπαινει μια ταξη στα πραγματα.Αν λειτουργουσε απο τοτε που το ειχαν εξαγγειλει οι προηγουμενοι δεν θα μπορουσαν να κανουν αυτα που εκαναν.Θεμα κοστους παντος δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΜΕ ΤΟ INTERNET ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΔΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.