Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Οι αθλητές του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου σε σεμινάριο στο Βελεστίνο

Αθλητές του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Κων. Καλατντζή (3dan ITF) και τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημ. Καραθανάση, συμμετείχαν σε σεμινάριο εξειδικευμένο σε τεχνικές μάχης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο.
Οι αθλητές της Σκοπέλου συναντήθηκαν και αγωνίστηκαν...
σε φιλικούς αγώνες με αθλητές του Βόλου, της Λάρισας και του Βελεστίνου.
Στην συνέχεια έγιναν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών και εξετάσεις dan στις οποίες έλαβε μέρος και ο προπονητής του Συλλόγου Κων. Καλαντζής μαζί με τον προπονητή της Λάρισας Γιώργο Καπετανάκη, διεκδικώντας το 3ο dan. Οι εξετάσεις για τους προπονητές διήρκεσαν 1 ώρα και 30 λεπτά και αφορούσαν tul εφ' όλης της ύλης, τεχνικές spating, αυτοάμυνα με γυμνά χέρια, αυτοάμυνα με μαχαίρι, τεχνικές μάχης, χτυπήματα όλων των τύπων, χτυπήματα όλων των τύπων σε αργή κίνηση, θραύσεις ολων των ειδών με χέρια – πόδια και συνδυασμούς, θεωρία διαιατησίας και πρώτες βοήθειες.
Οι δύο προπονητές δέχτηκαν επάξια τα συγχαρητήρια των εξεταστών – καθηγητών φυσικής αγωγής κ. Γ. Παπατόλια (6dan ITF) και Ι. Κουτούμπα (6dan ITF) και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για την κατάκτηση του 3ου dan και τους ευχήθηκαν να είναι υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες.
Τα έξοδα της μονοήμερης αυτής δραστηριότητας καλύφθηκαν αποκλειστικά από τον Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου, ο οποίος έχει προγραμματίσει σειρά τέτοιων εκδηλώσεων.
Οι Σκοπελίτες αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι εξής:
Καλαντζή Ευαγγελία (μαύρη ζώνη 1dan)
Νικολάου Ανδρομάχη (μαύρη ζώνη 1dan)
Νικολάου Χρυσόστομος (μαύρη ζώνη 1dan)
Καλαντζή Κωνσταντίνα (2 cup)
Κουτσουράδης Αντώνης (2 cup)
Παπαζήσης Κυριάκος (2 cup)
Μέλσμα Βαλεντίνα (2 cup)
Σκλάβος Βαγγέλης (2 cup)
Μιχελής Ηλίας (2 cup)
Μιχελής Δήμητρα (2 cup)
Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή και να έχουν πάντα επιτυχίες.

2 σχόλια:

  1. μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....μπράβο και στον πρόεδρο χρόνια και αυτός στις πολεμικές τέχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.