Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σκοπελίτικο Duetto


Η Γεωργία και η Κατερίνα, φίλες από την πανέμορφη Σκόπελο, έστησαν σε ένα από τα πιο ευχάριστα σημεία της Αθήνας ένα χώρο απόλαυσης και διασκέδασης με μεσογειακές γεύσεις και ζωντανή μουσική.
Με ολοκαίνουριο μενού και νέο team στην κουζίνα, το Duetto λειτουργεί από το πρωί, με μυρωδάτο καφέ και λαχταριστά γλυκά και συνεχίζει το μεσημέρι και το βράδυ με μοναδικές νησιώτικες γεύσεις: σκοπελίτικες πίτες με τραγανό χειροποίητο φύλλο, μοσχαράκι κοκκινιστό με δαμάσκηνα, ροφός στιφάδο...
και κατσικάκι με κονιάκ, δεντρολίβανο και μέλι είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις που προτείνουμε, αφού οι μεζέδες τους ανανεώνονται καθημερινά.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι γλεντάμε με τη ζεστή φωνή της Κατερίνας Ντίνου σε μελωδικά έντεχνα και κλασικά λαϊκά τραγούδια. Μαζί της ο Στρατής Βαβουτάκης στο τραγούδι και στην κιθάρα, ο Αντώνης Βεκρής στο πιάνο και τις Κυριακές η Μαρία Δραγασιά στο τραγούδι.
Τα τραπεζάκια δίπλα ακριβώς στο πάρκο Αργεντινής Δημοκρατίας δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικές βραδιές, ενώ ο φιλόξενος εσωτερικός χώρος προσφέρει την οικειότητα και τη ζεστασιά που όλοι έχουμε ανάγκη, σε πολύ φιλικές τιμές.
Duetto
Αργεντινής Δημοκρατίας 12
Παναθήναια
2106464120

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.