Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ανατροπές...

Σύμφωνα με πληροφορίες, από σοβαρή και έγκυρη πηγή, «ανατροπές» έγιναν στη σύνθεση της νέας επιτροπής για το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου σε σχέση με τις προτάσεις των δημάρχων Σκιάθου και Σκοπέλου. Ο κ. Χαρ. Στιβαχτής παραμένει μέλος της λιμενικής επιτροπής, αλλά αλλάζουν τα μέλη από το Λουτράκι και τη Σκιάθο.
Η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» γνωρίζει -πάντα σύμφωνα με τις πηγές της- τα ονόματα των δύο νέων μελών, αλλά σεβόμενη το of the record δεν μπορεί να τα αποκαλύψει.
Άλλωστε αύριο ή το πολύ μεθαύριο θα δημοσιοποιηθεί η απόφαση της κας Γερακούδη και θα επαληθευθούν ή όχι οι πληροφορίες μας.

2 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά, μας ρίξατε τη βόμβα και τώρα μας αφήνετε στο περίμενε, χωρίς καμία νύξη? Ας είναι, παρακαλώ να μας ενημερώσετε αμέσως μόλις έχετε κάτι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονη βρε παιδια θα σκασει το κανονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.