Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η Θεσσαλία στην Τουρκοκρατία

Την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πολιτιστικού Κέντρου στη Λάρισα, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Λάζαρου Αρσενίου «Η Θεσσαλία στην Τουρκοκρατία».
Ο Λάζαρος Αρσενίου, διακεκριμένος δημοσιογράφος και ιστορικός, με πλούσια συγγραφική παραγωγή, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ιστορία, την οικονομική και κοινωνική ζωή της Θεσσαλίας, τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, την ελληνική μουσική.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο φιλόλογος – συγγραφέας Θωμάς Ψύρρας και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκιάθου κ. Κατερίνα Κουρκούμπα - Δελακουβία, που θα αναπτύξει το θέμα: «Θεσσαλικά Αρματολίκια και Ναυτικό Αρματολίκι Βλαχάβα – Νικοτσάρα, με ορμητήριο τη Σκόπελο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.