Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Εκδήλωση για τους «χημικούς αεροψεκασμούς»

Ενημερωτική εκδήλωση για τους «χημικούς αεροψεκασμούς» της ατμόσφαιρας, οργανώνει η Κίνηση κατά των Χημικών Αεροψεκασμών την προσεχή Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 στις 7.30 μμ, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Διόνυσος στη Λάρισα, (Λάμπρου Κατσώνη & 23ης Οκτωβρίου). Ομιλητής ο διακεκριμένος επιστήμονας κ. Νίκος Κατσαρός, συνεργάτης και τ. Διευθυντής του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.
Είναι ήδη γνωστό σε πολλούς πολίτες, σε όλο τον κόσμο, ότι ορισμένων αεροπλάνων οι ουρές δε διαλύονται, αλλά παραμένουν...
και απλώνουν, δημιουργώντας τεχνητή νέφωση, αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής.
Πρόκειται, όπως εκτιμάται, για υδρόφιλες (τοξικές) χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία.
Κατά μία εκτίμηση αυτό γίνεται για τον έλεγχο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, κατά μία άλλη όμως εκτίμηση έχουμε να κάνουμε με πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, για εφαρμογή βιολογικών πειραμάτων σε ολόκληρους πληθυσμούς.
Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες απαιτούν να πληροφορηθούν την αλήθεια.
Λίγα λόγια για τον κ. Νίκο Κατσαρό
Ο κ. Νίκος Κατσαρός είναι χημικός τ. Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Φυσικοχημείας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στο Παν/μιο της Μασαχουσέτης.
Έχει ειδικευτεί στη βιοανόργανη Χημεία, τις Φασματοσκοπικές και Αναλυτικές Τεχνικές, με εφαρμογές και στα τρόφιμα, τη Χημεία Περιβάλλοντος, τη Ραδιοχημεία και την Ανόργανη Χημεία.
Ο κ. Κατσαρός έχει διδάξει σε πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε Πανεπιστήμια και επιστημονικές ενώσεις.
Υπήρξε επισκέπτης ερευνητής σε Πανεπιστήμια και εργάστηκε στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος» και το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»,
Διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Υ.Β.Ε.Τ και Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ),
Έχει εκδώσει περισσότερες από 200 ερευνητικές εργασίες χημείας δημοσιευμένες σε διεθνή έγκριτα περιοδικά και έχει παρουσιάσει το ερευνητικό του έργο σε περισσότερα από πενήντα συνέδρια ή συμπόσια ως κύριος ή προσκεκλημένος ομιλητής.
Είναι Πρόεδρος Εταιρείας Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Τεχνολογικής Έρευνας Μετάλλων (EΒΑTΕM), μέλος Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικών Ερευνών (ΕΘΙΑΓΕ) και του Εθνικού Κέντρου Φαρμακευτικών Προϊόντων, προϊστάμενος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Ινστιτούτο Φυσικοχημείας ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».
Επίσης είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας στο διάστημα.
Ο κ. Κατσαρός έχει πολλές ακόμα συμμετοχές σε οργανισμούς και φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η ομιλία του για τους χημικούς αεροψεκασμούς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω του ακανθώδους αυτού θέματος που απασχολεί τελευταία πολλούς, αλλά και του κύρους και των γνώσεων του ομιλητή.
ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

2 σχόλια:

  1. Είμαστε όλοι πειραματόζωα, βορά στον βωμό του δικού τους πλουτισμού.
    "Με δύναμη χωρίς συνείδηση περπατάτε στη λεωφόρο της φυσικής εξόντωσής μας"

    ΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε πικραμένος μπορεί να λέει ότι ηλιθιότητα του κατέβει αφού δεν κοστίζει τίποτε. Αν κόστιζε κάτι ίσως πολλοί όπως οι Κύριοι Κατσαρός , Λιακόπουλος κ.α. να πρόσεχαν τι έλεγαν. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος που να προσπαθεί να εξηγήσει ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο, όπωνς αυτό των καυσαερίων των κινητήρων που παγώνουν αν βγούν σε περιβάλλον πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (π.χ. Κάτω από -50 °C έως -60 °C) με κατασταλτικά ψυχοφάρμακα που ψεκάζουν οι κυβερνήσεις τους λαούς προκειμένου να περνούν τα μέτρα που θέλουν, η οξείδια αλουμινίου και βαρίου κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη η την εγκατάσταση του δικτύου HAARP (;). Εγώ απλά ας ρωτήσω μόνο τους οπαδούς αυτών των θεωριών τι εθνικότητας είναι αυτά τα αεροπλάνα, ποιος έδωσε άδεια πτήσης σε ελληνικό εναέριο χώρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.