Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πασχαλινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου. Το ΚΔΑΠ Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλοννήσου στα πλαίσια την Πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το θεατρικό των μικρότερων παιδιών του κέντρου «Ανάσταση Ζωής». Οι μικροί ηθοποιοί υποδυόμενοι τις αξίες...
της ζωής (προσευχή, αγνότητα, ελπίδα, πίστη, αγάπη, ταπεινότητα, σεβασμός, ευσπλαχνία και αρετή) κερδίζουν πάλι τις καρδιές των παιδιών και διώχνουν την απληστία και τη σκληρότητα.
Ακολούθησαν τα πασχαλινά τραγούδια «Ανάσταση Ζωής», «Η γιορτή της Άνοιξης», «Η άνοιξη τους μήνες σα γιους τους αγαπά» και «Πάσχα.. Πάσχα..».
Κατόπιν προβλήθηκε η ταινία «Ο πασχαλινός θησαυρός» με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα παιδιά και συντελεστές τις εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ. Η ταινία μας διδάσκει ποιος είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου και πώς και πού μπορούμε να το βρούμε.
Στην είσοδο του δημαρχείου υπήρχε έκθεση με πασχαλινές εργασίες. Η γιορτή έκλεισε με μινι-δεξίωση και πλούσιο μπουφέ.
Το προσωπικό του ΚΔΑΠ σας εύχεται καλό Πάσχα. 

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟ ΚΔΑΠ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΑΨΕ.ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΛΑ ΕΠΑΨΑΝ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΠΑΙΔΙΑ.Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟ ΚΔΑΠ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ). ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.