Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δήλωση του Θανάση Νάκου για τις εργασίες εκβάθυνσης στα λιμάνια και τη λιμενική επιτροπή

Ερώτηση για το ζήτημα σχετικά με τις αναγκαίες εργασίες εκβάθυνσης στα λιμάνια της Σκοπέλου και του Λουτρακίου είχε καταθέσει και ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος στον οποίο απάντησε ο Υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, αναφέροντας πως: «σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου, τα έργα εκβάθυνσης και καθαρισμού των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου Σκοπέλου, για τα οποία διατίθενται συνολικά εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ (135.000 Ε) από τον εν λόγω φορέα θα υλοποιηθούν από τη νέα Λιμενική Επιτροπή.»
Ο κ. Νάκος, σχολιάζοντας την απάντηση του αρμόδιου Υπουργού, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μία ακόμη σκηνή του κυβερνητικού θεάτρου του παραλόγου εκτυλίσσεται με θέμα αυτή τη φορά την εκβάθυνση του λιμένα της Σκοπέλου και του Λουτρακίου. Ενώ όλοι οι φορείς ομολογούν ότι είναι εξαιρετικά επείγον και...
απαραίτητο έργο ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, ενώ το Λιμενικό Ταμείο διαθέτει τα απαιτούμενα χρήματα για την άμεση υλοποίηση του έργου, ο αρμόδιος Υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης επιρρίπτει την καθυστέρηση έναρξης των εργασιών στη καθυστέρηση λειτουργίας της νέας Λιμενικής Επιτροπής, της οποίας ο ορισμός των μελών καθυστέρησε τρεισήμισι μήνες από την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στη Θεσσαλία κα Καλλιόπη Γερακούδη.
Αλήθεια δεν μπορούσε ο Υπουργός να δώσει εντολή στην κα Γενική Γραμματέα να ολοκληρώσει τη συγκρότηση της νέας Λιμενικής Επιτροπής άμεσα χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις ή είναι σημαντικότερο για την κυβέρνηση η καθυστέρηση μέχρι την τοποθέτηση στην επιτροπή «κομματικών» ατόμων αντί εκείνων που τα δημοτικά συμβούλια Σκιάθου και Σκοπέλου πρότειναν;
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία για άλλο ένα «δείγμα γραφής» της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών της Σκοπέλου και της τουριστικής επιβίωσης του νησιού, που δημιουργεί προσκόμματα με παραλείψεις της στον τουρισμό του νησιού ενώ θα έπρεπε να εντείνει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση και την ανάπτυξή του.»

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ. ΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ.... ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί υφυπουργίας Νάκου δόθηκαν στη Σκόπελο -ΕΞΤΡΑ- πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Μην είστε αχάριστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο 3.59 ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΕΡΓΟ-ΕΡΓΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.