Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ήταν λίγοι, αλλά έκαναν πολλά

Δεν ανταποκρίθηκαν, οι περισσότεροι, στο κάλεσμα του γραφείου εθελοντισμού που σήμερα οργάνωσε καθαρισμό παραλιών και επαρχιακών δρόμων.
Η συγκέντρωση έγινε στην αφετηρία των λεωφορείων και από εκεί, όσοι συμμετείχαν, μοιράστηκαν σε παραλίες και δρόμους...
Στη δράση πήραν μέρος ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φύβγας, η δημοτική σύμβουλος Μάχη Παπαδαυίδ, η τοπική σύμβουλος Ελένη Χαννά, πολλοί αλλοδαποί και Έλληνες που έχουν επιλέξει...
την πανέμορφη Σκόπελο για μόνιμη διαμονή, ομάδα προσκόπων και ελάχιστοι Σκοπελίτες.
Παρ' όλα αυτά ο στόχος επετεύχθη. Όσοι βρέθηκαν σήμερα εκεί δούλεψαν με πολύ κέφι, ευχαριστήθηκαν αυτό που έκαναν, οι παραλίες καθαρίστηκαν και έδωσαν νέο ραντεβού για επόμενη δράση...






8 σχόλια:

  1. Δυστυχώς το νησί οδεύει προς το θανατό του.Τα ελάχιστα ζωντανά του κύτταρα πολύ φοβάμαι ότι δεν αρκούν για να το κρατήσουν στη ζωή. Καληνύχτα Σκόπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο τι λόγια είναι αυτά.
    Ο απαράδεκτος σχολιαστής δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη θάνατος.Ο κάθε τόπος ακόμη και αυτός που δεν κατοικείται σφρίζει από ζωή.
    Τι έχει αλλάξει στο πανέμορφο νησί μας και οδεύει προς το θάνατο. Τα εκατομμύρια θα μας δώσουν ζωή, οι πολυτέλειες και τα ακριβά γούστα.
    Για να συνέλθουμε μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.
    Και ανάλογα με το πάπλωμα να απλώνουμε και τα πόδια μας.
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kάποιοι δε καταλαβαίνουν τις μεταφορικές έννοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπυριδούλα Μπετσάνη10 Απριλίου 2011 στις 9:07 μ.μ.

    Ο τόπος μας είναι πανέμορφος και προικισμένος απο τον θεό, χρειάζεται προσπάθεια απο όλους για να διατηρηθεί όπως είναι...συν Αθηνά και χείρας κίνει, μην τα περιμένουμε όλα απο τους άλλους. Όφειλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες ανεξάρτητως Δημάρχου. Η αρχή είναι δύσκολη, την επόμενη φορά περισσότεροι. Μπράβο σε αυτους που συμμετείχαν, ότι γίνεται καλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΘΕΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ BLOG ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ (ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!) ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΩΡΓΑΝΟΤΕΣ.
    ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπάβο στους εθελοντές για την πραγματικά ανιδιοτελή προσφορά τους. Παρόλα αυτά, καθαρίζοντας τις παραλιές ωφελούνται οικονομικά αυτόι που εισπράτουν από αυτες κάθε καλοκαίρι νοικιάζοντας ομπρέλες, ξαπλώστρες, ή διατηρόντας παραθαλάσσια εστιατόρια. Πιστεύω ότι αυτοί είναι αποκλειστικά αρμόδιοι να διατηρούν τις παραλίες σε άριστη κατάσταση. Επίσης θα πρέπει να προβλέπεται ρητά στα συμβόλαια παραχώρησης των δικαιωμάτων των παραλιών ο καθαρισμός αυτών και η διατηρησή της καθαριότητας καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιρίου. Βέβαια θα πρέπει και να ελέγχεται αυτό πριν ανοίξει η τουριστική περίοδος κατα τη διαρκειά της και στο τέλος της. Δουλειές δεν γίνονται με ένα ταλαιπωρο ηλιοκαμένο αλλοδαπό να εισπράτει όσα ευρώ χρεώνουν και εκεί να τελειώνουν οι υποχρεώσεις τους.

    Εξ Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ?
    Υ.Γ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ.... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα με την ΤΙΓΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.